CPS-sarja rajoitettuun pallomäärään kaudella 2016

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
8 vuotta sitten
2,375 viestiä

1557_discussions.jpgTällä kaudella pitkin Eurooppaa Ranskasta Venäjälle turnauksia järjestävä Champions Paintball League on muuttanut sääntöjään juuri ennen seuraavaa turnaustaan Roomassa.

Käyttöön tulee kuularajoitus, mutta siinä ei mennä niin pitkälle kuin mitä Millennium Series M500-säännöllään tekee. Alustavasti näyttäisi että määräksi tulee kolme bulkkia ylimpään Superleague-sarjaan ja alemmille tasoille neljä bulkkia per pelaaja per piste:

ANNOUNCEMENT!
Starting in Rome and for all remaining events in 2016 we will introduce a rewamped version of the M500 format. We have asked our customers for their oppinion and asked them to vote for their preferance, and the picture showed itself fairly quickly: The vast majority agrees that 2 pods limitation is too little. On the other hand the vast majority also believes that limiting paint is a good idea. So we will mix things up a bit. To accomodate both our customers and their wishes, but also the fact that most our teams also play other major leagues around Europe, we will limit the paint in our top Superleague division to 3 pods. All other divisions will be limited at 4 pods.
We feel this is the best compromise between still limiting the paint and urging a faster and more dynamic game, but also still urge a smart game as a team and still allowing back players to stay in the game for some time and able to support the front players now having to play faster than before.

We think it is important to find the right balance between paint limit but still keeping the game interesting both to watch and play. We will try this formular now, and hope you our customers will have fun - after all this is our main goal always!




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:53:32
Jussi Rinne
Jussi Rinne
@jussi-rinne
8 vuotta sitten
11 viestiä

Sekavaa, kas kun ei eri lähtönopeuksia...

Miro Rainio2
Miro Rainio2
@miro-rainio2
8 vuotta sitten
37 viestiä
Tää oli hieno esimerkki siitä miten pelaajia kuunnellaan. Tehään julkinen kysymys asiasta, esitetään vaihtoehtoja, kuunnellaan pelaajien mielipiteitä ja toimitaan sen mukaan. Ja tosiaan pelaajat on vastannu siihen kysymykseen ja oikeesti kertonut mielipiteitä kans.
Jussi Rinne
Jussi Rinne
@jussi-rinne
8 vuotta sitten
11 viestiä

Mutta ylipäänsä syy muutokselle on "kulujen alentaminen, että saadaan uusia pelaajia" sitten rajoitetaan kuulamäärää eniten ylimmältä sarjatasolta :)

Miro Rainio2
Miro Rainio2
@miro-rainio2
8 vuotta sitten
37 viestiä
Jussi sulla menee nyt wpbo ja cps sekasin, tossa ei sanota mitään "kulujen alentamisesta" :) vaan se oli tosiaan se syy millä wpbo sitä 500 puskee ja mille nyt otti käyttöön.

CPSn syy rajoittaa kuulamäärää on se että pelaajat sitä halus.
Jussi Rinne
Jussi Rinne
@jussi-rinne
8 vuotta sitten
11 viestiä

Good point. Harmi vaan ettei tuota ole standardoitu...

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
8 vuotta sitten
2,375 viestiä

Jännä nähdä miten kaikki uudet rajoitukset ja muut muutokset käytännössä vaikuttavat, oikeastaan hyvä että tulee vähän erilaisia versiota käyttöön.

Joku jo päässyt testaamaan M500:sta turnausoloissa ja muuten positiiviset fiilikset, mutta käytetty kokonaiskuulamäärä sitten kasvoikin aikarajallisten matsien kasvattaessa pelattujen pisteiden määrää verrattuna entiseen ja tuplapiteistä huolimatta aikataulu petti pahasti kun taukoja tulee sitten vastaavasti lisää.

Eli kisoihin osallistuminen ei silleen välttämättä muutukaan edullisemmaksi, jos se on M500:n päätarkoitus. Tokihan käytetyllä leiskallakin on iso merkitys, mutta voipi olla että yksityiskohtia säädetään vielä useampaan kertaan.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tagit