Vuokraamolistaus ja pelikentät Suomessa

Elias Kovanen
Elias Kovanen
@elias-kovanen
9 vuotta sitten
12 viestiä

Moro,

Voisiko joku avata minulle miksi Vuokraamolistaus ja pelikentät Suomessa listalle kohta Helsinki on listattu: Jämsä, Kirkkonummi ja Perttula. Ainoa mikä mielestäni on sielä oikein on Sissoksen mainos koska toimii myös Helsingissä. Näin kuluttajan silmin näyttää mielestäni aika hassulta, että listalle laitetaan muuta kuin helsingissä toimivia.



viimeisin viesti: @elias-kovanen: 29/12/16 23:50:22
Elias Kovanen
Elias Kovanen
@elias-kovanen
9 vuotta sitten
12 viestiä

Mielestäni tämä että Hki kohdalla on muita kuin siellä kiinteästi olevia häiritsee kuluttajaa, koska esim. helsingissä toimivia piste on vasta kolmantena ja sitä ennen muut paikkakuntalaiset. Olisiko tähän mahdollista tehdä muutos mikä olisi jotenkin maantieteellisesti oikein ;) tai tiputtaa nämä ei paikkakuntalaiset alaspäin listauksessa, siten että HKi suunnalla toimijat ovat ensin.

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Yritykset voivat ostaa mainoksia niille paikkakunnille kartalta joilta asiakaskuntaa etsivät, toisille kentille matkataan reilunkin matkan päästä pelaamaan. Firmat ovat paikkakunnittain listauksessa aakkosjärjestyksessä.

Kyseessä ei myöskään ole pelkän Helsingin alue, vaan pääkaupunkiseutu. Olisi firmoille aika rasittavaa jos alue olisi jaettu pienempiin osiin ja pitäisi ostaa kaikkiin oma mainoksensa, kun käytännössä asiakkaat kuitenkin tulevat koko alueelta.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tagit