Millä merkkaimella metsäliigaan?

Joni Lappalainen
Joni Lappalainen
@joni-lappalainen
11 vuotta sitten
10 viestiä

Ollaan hieman kaverin kanssa mietitty metsäliigaan tulevina kausina liittymistä & pohdimme, että millaisilla merkkaimilla porukka siellä yleensä pelailee? Vaatiiko uusinta egoa jos tahtoo joukkoon sopeutua? :P

Eli jos saisi hieman listausta & vinkkejä millaisilla kokoonpanoilla porukka tällä hetkellä pelailee?


viimeisin viesti: @joni-lappalainen: 29/12/16 23:37:24
Kimmo Tähkänen
Kimmo Tähkänen
@kimmo-tahkanen
11 vuotta sitten
81 viestiä

Sanoisin että joku sähkömutka, melkein mikä tahansa riittää.

Itse hieman karsastan isoja Tipin milsim mutkia joten ainakin itse en sellaisella lähtisi pelaamaan mutta mikään ei estä sitäkään.

Kaikenlaista siellä näkee ja tänä vuonna jopa pumppuja taas muutaman vuoden jälkeen.

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
11 vuotta sitten
355 viestiä

Kaikki Ns.Vanhat kisamutkan on erittäin jees.

jos haluaa halvalla päästä niin Dye DM-7-9 pyörineen siellä 200-300 Planet GEO tai EGO7-9 pyörineen 200-400 ja varmasti toimii ja kelpaa metsäliigan sutimiseen.

Samoilla linjoilla olen Kimmon kanssa että kömpelöt isokokoiset milsim mutkat ei ole käytänöllisiä mutta kyllä niilläkin pärjää. Viimeviikonloppunakin pelasi eräs tipmannilla kun oma EGO ampui kronolla yli. 

Joni Lappalainen
Joni Lappalainen
@joni-lappalainen
11 vuotta sitten
10 viestiä

Etek 2:sta saisi nyt semi kohtuulliseen hintaan, voisiko tuolla kokeilla?

Kai sillä samalla pyssyllä voi semiautolla pelailla walk-in peleissä, vai onko vaurioitumisriski niin suuri että jättää mielummin kisatilanteisiin?

Kiitoksia vinkeistä jo tähän asti!

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
11 vuotta sitten
2,375 viestiä

Etek 2:n on ok, tulinopeus- ja pallorajoituksen vuoksi esim. ilmankulutuksella ei ole juuri väliä, valokuvista vinkkejä mutkista yleensä, taitaa olla about kaikki valmistajat edustettuina :).

Noin yleisesti eipä siellä metsässä juuri mutkia rikki mene kolhujen takia, veikkaisin että esim. feedneckkejä katkeilee enemmän nurmikentillä kun vauhtia on enemmän ja syöksytään. Naarmuja voi toki tulla.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry
Wille
Wille
@ville2
11 vuotta sitten
14 viestiä

Joo, mikä tahansa mutka menee, spyderit toimii kuin junan vessa, ja päivitetty tipmanikin tekee pahaa jälkeä. 

Ei tarvii damagea pelätä, kun et ultralite piippu edellä juokse kovaan esteeseen.

Etek 2 on jo aika tarpeeksi uber ettei siitä paremmasta ole enää merkittävää hyötyä.

Pitkä piippu on tietysti aina metsässä kiva ;)

Janne Kuivasniemi
Janne Kuivasniemi
@janne-kuivasniemi
11 vuotta sitten
26 viestiä

Jotkut pelaavat pumpulla metsäliigaa, suosittelen ehkä Etec2/3 tai jotain muuta joka tarvitsee pattereita.

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
11 vuotta sitten
355 viestiä

Pitkäpiippu rakennetulla metsäkentällä on lähinnä tiellä. Pitkästä piipusta on hyötyä vain risusilla kentillä. Itse tuli pelailtua (silloin kun pelasin metsäliigaa)  12" UL:llä kun se on paljon näppärämpi pyöritellä kivien ja ahtaiden suojien takana. Osuma tarkkuuteen kun piipunpituus ei vaikuta mitään Piipussa oleva Boren pituus vaikuttaa mutta se ei taas korrelloi suoraan piipunpituuteen.

Etekit 1-4 on kaikki todella ok uudemmat on parempia sen takia että ne kevyempiä ja boardit taipuu paremmin esim herkempää rampin aktivointiin. 

Mutta jos verrataan vaikka etek2 vs uudehko demari niin hyöty demarista on se ettei vastustaja välttämättä kuule sinua kun ammut sitä ja osaa sanoa missä olet mutta etekin ääni paljastaa varmasti :D 

Kyllä nuo uudemmat mutkat on selvästi vanhempia parempi mutta esim etek vs Spyder ero on kuin yö ja päivä. Taasen etek 3 vs Ego 7 ero on pieni. Kyllä sen eron huomaa mutkan tarkkuudessa uudenpien/hifimpien välillä halvempiin/vanhempiin. Ei se suuri ole mutta tarkalla ampujalla ärsyttävän pieni. Ei sillä että sen avulla ratkoittaisiin voittajat. Maku kysymyksiä pelaajat ne sen pelin ratkoo ei mutkan merkki ja vuosimalli.

En muuten muista että olisin nähnyt kertaakaan metsäliigassa mutkan särkyvän pelatessa vaikka porukka tekee rajuja syöksyjäkin mutta tasankojen kumipomppulinna peleissä niitä on mennyt paljon.

Tagit