Tuo kaveri kokeilemaan paintballia

Grande
Grande
@grande
11 vuotta sitten
18 viestiä

Viime aikoina on ollut paljon puhetta siitä, kuinka lajimme näkyvyyttä ja harrastajamäärää pitäisi saada kasvatettua. Puheen sijasta Sissos on siirtynyt tekoihin, mutta tässä tarvitaan myös teidän, lajin harrastajien apua. Joka ikinen pelaaja, myös juuri sinä, voi omalla panoksellaan osallistua mukaan.

Onko joku teistä kenties puhunut paintballista kaverille tai vaikkapa työkaverille, joka on ollut kiinnostunut lajistamme, mutta ei ole lähtenyt mukaan koska kaikki vaikuttaa alkuun niin hankalalta, kalliilta ja vielä lisäksi jännittääkin niin pirusti lähteä kokeilemaan uutta juttua? Lisäksi avoimissa peleissä tulee niin pahasti turpaan ”ammattilaisilta” ettei uutta kaveria kehtaa ottaa mukaan, etenkään vuokravarusteilla?

Meille tuli sellainen astetta kovempi idea järjestää pelipäivä, jossa sinä tuot lajia kokeilemattoman kaverisi mukaan pelaamaan niin halpaan hintaan, ettei homma jää ainakaan rahasta kiinni. Kaikki on hoidettu valmiiksi, varusteita ei tarvitse noutaa erikseen mistään, kaikki löytyy saman katon alta, jopa suihkutilat. Edes omia vaatteita ei tarvitse liata, meiltä saa maastohaalarit ja kengätkin lainaan.
Pelinvetäjä ja sinä, joka olet tuonut kaverisi mukaan, neuvovat, ohjaavat ja kannustavat päivän aikana uutta pelaajaa. Lisäksi paikalle odotetaan paljon muita lajia ennen kokeilemattomia, eli kenenkään ei tarvitse pelata yksin ”ammattilaisia” vastaan.


No mitä tämä lysti sitten maksaa?
10€ sinulta, lajin harrastaja joka tulet omilla varusteillasi pelaamaan, edellyttäen että tuot uuden kaverin mukanasi. Hintaan kuuluu sisäänpääsy, ilmahuolto ja 500 värikuulaa.

10€ kaveriltasi, joka ei ole ennen lajia kokeillut. Hintaan kuuluu vuokravarusteet (ase, maski, haalarit, kengät) ja 500 värikuulaa. Voit tietty olla herrasmies ja maksaa uuden kaverin pelaamisetkin, mutta 10€ ei pitäisi olla kenellekään syy jäädä tulematta mukaan.

Kyseessä ei ole tiimitreenit tai viikkopelit sikahalpaan alennettuun hintaan, vaan mahdollisuus uusille pelaajille tulla kokeilemaan lajia kaverin seurassa. Lajin harrastajat, toimitte esimerkkinä uusille pelaajille eli asennoitukaa sen mukaisesti. Ei muuta kuin tupa täyteen pelaajia ja kaikki pitämään hauskaa paintballin merkeissä. Se jos mikä on parasta mainosta lajille!


Päivämäärät kannattaa piirtää muistiin, eli 3.3 ja 17.3.2013.

Sissoksen verkkokauppaan

kaveri.jpg
kaveri.jpg  •  79KB


viimeisin viesti: @grande: 29/12/16 23:58:48
Grande
Grande
@grande
11 vuotta sitten
18 viestiä

Ja tälle tapahtumalle tehty vielä Facebookkiin jaettava sivu/tapahtuma
joka löytyy tästä, käy klikkaamassa itsesi mukaan.

Sami Aaltonen
Sami Aaltonen
@sami-aaltonen
11 vuotta sitten
16 viestiä

Näitä kaveri mukaan tapahtumia ei taida olla tulossa tälle keväälle enää?

Tagit