Magfed-peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2019

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
2 years ago
364 posts

phvanguard.jpg

Magfed-peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2019


Lipaspelaamisen kasvattaessa suosiotaan Päijät-Hämeen Paintballiin on perustettu magfed-pelaajille PH Vanguard, eli oma jaostonsa edistämään lajin tätä osaa.

Seura järjestää vuoden mittaan useamman erillisen magfed-pelin ja lisäksi kannattaa osallistua myös viikoittaisiin mekaanisten mutkien harrastepeleihin. Nykyään on aika vakio että mukana on magfed-pelaajia ja jonkun kerran on tainnut yli puolet viikkopelien pelaajista olla magfed-varusteilla, joten tiukan pallolimitin peleissä mukana pärjää mainiosti myös lipasmutkilla, tervetuloa kokeilemaan.

Tulevat pelit löytyvät aina täältä kalenterista ja seuran FB-sivun tapahtumista (linkki alla), ilmoittaudu mukaan!

Mukaan toimintaan?

Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on kolmisenkymmentä jäsentä ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnoissa tietysti neuvotaan. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:

phvanguard.jpg
phvanguard.jpg  •  1.9MB

Tags