Peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2021

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
7 months ago
364 posts

Päijät-Hämeen Paintball järjestää monipuolisia harrastepelejä Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentillään sekä kisatreenejä ja turnauksia Vierumäen Urheiluopistolla kisakentällä keinonurmella. Vuonna 2020 pelejä, talkoita ja muita tapahtumia tuli koronasta huolimatta seuran kalenteriin yli 100 ja rajoitusten hellittäessä päästään taas vauhtiin, joten tervetuloa mukaan peleihin kokeilemaan.

Kisapuolella osallistutaan Suomen Paintball-liiton sarjoihin, tänä vuonna kahden joukkueen voimin. Muihin turnauksiin osallistutaan ja kisatreenejä järjestellään yleensä arki-iltoina ja toisinaan viikonloppuisin.

Harrastepuolella pelataan ympäri vuoden, joten tarjolla on metsäpelejä niin kesällä kuin talvellakin.

Uutena juttuna keväällä 2021 on tullut mukaan lapsille suunnattu nerffikerho, joka on nuoremmille sitten hyvä ponnistuslauta paintballin junnupeleihin.

Tapahtumista ilmoitellaan täällä kalenterissa ja seuran FB-sivun tapahtumina. Harrastepelit järjestetään pääasiassa sunnuntaisin, mutta poikkeuksiakin nähtäneen vuoden mittaan, joten kannattaa aina tsekata viimeisin tilanne ja ilmoittautua tapahtumiin.

Harrastepuolella normaalien viikkopelien lisäksi järjestellään myös muitakin erilaisia tapahtumia, mukana on ollut naisten pelejä, junnupelejä, magfediä ja 12 grammaisten kapselien pelejä.

Muutama kuva ja videoita kentistä tuolla:

Mukaan toimintaan?

Peleihin mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on nelisenkymmentä jäsentä ja junnua ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnassa ja huoltamisessa seura tarjoaa laadukasta neuvontaa. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:


 Pelailemaan pääsee niin metsäkentillä kesällä ja talvella...

phkesakaudenavajaiset20202.jpg

tammipelit20212.jpg

...sekä kisakentällä enempi sulan maan aikaan :)

spbl2020vmaki_yleiskuvat1.jpg

spbl2020vmaki_1div7.jpg

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
7 months ago
364 posts

Treenailua kisakentällä Vierumäellä:

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
7 months ago
364 posts

Välillä treenaaminen tuntuu ympyröiden juoksemiselta :)

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
7 months ago
364 posts

Viikonloppuna treenailtiin ensin lauantaina Vierumäen kisakentällä...

...ja sunnuntaina pelailtiin magfed-pelejä Heinolan Hevossaaressa. Jos aktiivinen harrastaminen kiinnostaa, niin ole rohkeasti yhteydessä :).

magfedcs2021.jpg

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
6 months ago
364 posts

Videonpätkää kisatreeneistä, kentälle mahtuu kokeilemaan jos laji kiinnostaa, ota yhteyttä :)

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
6 months ago
364 posts

Viime viikonloppuna päästiin jälleen treenaamaan lauantaina Vierumäellä ja metsäpelejä sunnuntaina Heinolassa paintballin 40-vuotispelien merkeissä, tervetuloa mukaan peleihin tutustumaan toimintaa :)

Videota pelitreeneistä:

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
5 months ago
364 posts

Viimeiseen kahteen viikkoon on ehditty treenailla Vierumäellä, kisata SPBL:n Kirkkonummen kierroksella kahden joukkueen voimin, pelata kahdet metsäpelit Heinolan Hevossaaren kentällä ja talkoilla kisakentän verkotusta ehommaksi :). Seura tarjoaa monipuolista paintballin harrastamista, tervetuloa tapahtumiin tutustumaan!

summerskirmish2021.jpg

Tags