• Valokuvataulut

  Haluatko pelikuvasta valokuvataulun, itsestä tai lahjaksi?

  Harrastuksen voi ikuistaa netin lisäksi ihan reaalimaailmaankin valokuvataulun avulla, väreissä tai mustavalkoisena, mikä silmään ja sisustukseen sopii.

  valokuvataulut.jpg

  Kuvan taulu on noin 70 * 90 cm kokoinen.

  Valokuvia joista valita: paintball.fi/kimmo-kainulainen/valokuvat

  Tiedustelut sähköpostilla: valokuvataulut@paintball.fi

  Muista mainita linkki haluamaasi kuvaan, niin tarkistetaan miten taulun tekeminen onnistuu. Toimitusaikaa kannattaa varata muutama viikko.

  Taulun lyhyemmän sivun mitan voi valita kymmenen sentin välein (30-100 cm), pidempi sivu on sitten sen pituinen miten se kuvatiedostosta tulee (max 120 cm). Kaikista kuvista ei pysty tekemään aivan isoimpia tauluja, riippuen minkä verran kuvaa on editoitaessa rajattu.

  HUOM! Joistain gallerioissa olevista kuvista ei valitettavasti pysty tekemään suurennoksia ollenkaan. Nettikäyttöön gallerioihin tulee toisinaan kuvia joita on jo ”zoomattu” reilusti jonkin yksityiskohdan esiintuomiseksi, jolloin suurentaminen paperille ei valitettavasti onnistu, vaan kuvasta tulisi voimakkaasti rakeinen.

  Esimerkkihintoja:

  • 30*45 cm - 115 eur
  • 60*90 cm - 236 eur
  • 80*120 cm - 360 eur

  + pakkaus- ja toimituskulut (pienemmissä alkaen 15 euroa/lähetys) Matkahuollolla. Toimitukset mahdollisia tapauskohtaisesti myös esim. SPBL-kierroksille.

  Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  Taulut ovat ripustusvalmiita pohjustettuja sisustauluja alumiinikehyksin, tulostettuna mattapintaiselle valokuvapaperille. Alumiinikehykset vievät kuva-alaa reunoilta noin 5 mm. Taustassa kiinni ripustuskisko. (Seinäkoukkuja/nauloja ei mukana.)

  Oikeudet muutoksiin pidätetään.