Tero Kettu

Tilastot

Uutiset: 23
Tapahtumat: 6
Ryhmät: 2

SWAT-raportti Turusta 2011

user image 9.08.2011
Kirjoittaja: Tero Kettu
Kategoria:
paintball.fi

33_blogs.jpgPiikkiö, kuuma päivä. Viikkotreenit SWAT oli vetänyt uskollisesti Hillbilly Areenan varjottomassa paahteessa joka keskiviikko sitten edellisen kierroksen, joten lämpö oli käynyt jo tutuksi. Se ei meitä lannistaisi, vastustajat ainakin yrittäisivät. Ja Mr. Mato oli jälleen päättänyt niidenkin olevan enemmän tuttua osastoa, joten jonkinlaista käsitystä voitiin sielunvihollisten peliliikkeistä jo arvailla. Ja eikun hopealuotia ja vihkivettä pirulaisille tarjoamaan :).

SWAT - Trivoga Bronze
Kalavelkoja makselemaan teki mieli, Trivogan kaverit olivat meitä kaltoin kohdelleet ja suunnilleen ylikävelleet Kirkkonummen aavoilla peltoaukeilla. Nytkö potut pottuina?

Peli alkoi kehnosti, nopeassa tahdissa peli oli taipumassa Trivogan hyväksi ensimmäisessä pisteessä, meiltä yhden miehen jäädessä kentälle kahta vastaan. Vaikka pitissä kynnet jo melkein irti järsittiin, Filipp Hilden kuitenkin hoiti tilanteen vallan mallikkaasti kotiin ja ensimmäinen piste olikin näin ollen meidän.

34_blogs.jpg?width=650


Toisessa ja kolmannessa pisteessä Jan Oksman pääsi todenteolla hyödyntämään sneikkiä ja saikin siirrettyä sukkelasti Trivogan pelaajia pois kentältä, joten peli ja ah, niin suloinen kosto oli meidän 3-0. Aina ilo pelata kanssanne, herrasmiehet! Varmasti koitattekin tämän kuitata sitten ensi kerralla :).

SWAT - Feenix
Uutta peliä putkeen, eli arpajaiset olivat sitten jälleen näemmä valmistelleet meille seuraavan matokuurin. Feenixillekin meillä oli asiaa Kirkkonummen jäljiltä.

Kaksi ensimmäistä pistettä meni selvin sävelin Feenix-orkesterille hetken taiston jälkeen, nyt oli saatava kapuloita rattaisiin. Breikkimuutos, Hilden jäi pois sneikkipuolelta ja Saku Tonteri laitettiin etenemään telttapuolen takakulmaan.

Tulosta saatiin heti, kaksi seuraavaa pistettä tulivat SWATille, kovan taistelun jälkeen, vaan ilman suurempaa draamaa.

Tilanne 2-2, viides ja ratkaiseva piste. Tätä voittoa tarvitsivat molemmat, Feenixille tämä oli kuitenkin kuolemanpaikka jatkoa ajatellen. He olivat hävinneet ensimmäisen alkusarjan pelinsä, kun me taas olimme voittaneet omamme. Kovan väännön jälkeen Feenix sai meidät alakynteen ja puhdisti kentän. Liputtaja kuitenkin joutui tiukkaakin tiukempaan syyniin tuomareiden toimesta ja hetken pieni toivon kipinä syttyikin meille, ehkäpä liputtaja olisikin likainen. No cigar, pelaaja tuomittiin torikokouksen jälkeen puhtaaksi. Peli 3-2 Feenixille.

Kuitenkin, olimme pääosin tyytyväisiä peliin. Saimme kovatasoiselle joukkueelle pistettyä vastaan ja noustua hetkellisesti tasapeliin selkeästä tappioasemasta. Paremmin sitten ensi kerralla, jookosta joo.

SWAT - Jämsän Paintball
Keski-Suomen omat kultapojat ja muutenkin vallan mukavat kaverit olivat seuraavana tähtäimessä. Vielä ei oltu päästy pelaamaan heitä vastaan tämän vuoden aikana.

Jämsällä oli sama tilanne kuin meillä, yksi voitto ja yksi tappio. Joten, tämä peli määräisi jatkoon menijä-ehdokkaan kaksikosta. Suunnitelmana, ei sääliä.

35_blogs.jpg?width=650

Niin, ei ne antaneet meille sääliä. Peli oli muutoinkin täydellinen fiasko, ainakin merkkainteknisessä mielessä. Breikit onnistuivat hyvin, vaan kun pahimmillaan kolmella pelaajalla viidestä lakkaa merkkain toimimasta, set oli että kaput ja näkemiin. Erätauoilla nämäkin merkkaimet sitten toimivat, mutta kentällä ongelmat toistuivat kaikki kolme pistettä. Varamerkkainten arvo se jälleen nousi esille, vaikka tekniikka hässäkän oli sitten lähemmissä tarkasteluissa osittain aiheuttanut muutama turvonneempi pallo loaderissa. Kuuma aurinko ja huolimaton bulkkivöitten säilytys kostautui ehkä? Ja kun vielä Jämsäläiset pelasivat sikamaisen hyvin, mitäpä siinä sitten. Vain vana jäi, kun laivasi (jatkopeleihin) lähti.

Käteen jäi sitten seitsemäs sija Piikkiösta, ja pakko myöntää sen olleen pettymys. Suurimmat kirkkoveneet mieleen nostattivat varsinkin viimeisen pelimme tunarointi, alkusarja kun oli kuitenkin mennyt kohtalaisen tehokkaasti.

Kuitenkin, erityiskiitokset Jani ”Grande” Anderssonille kullanarvoisista vinkeistä ja valmennusavusta, samoin Sissokselle yhteistyöstä yleensä ja Paintball.fi saa kiitollisuutemme vahvasta tuestaan Päijät-Hämäläisen paintball-skenen edistämiseksi.

Oulussa sitten tavataan, peli-intoa meiltä kyllä vielä löytyy!!!


Päijät-Hämeen Paintball/SWAT Facebookissa

Tagit