PH Paintball

Stats

events: 289
youtube videos: 1
 

Mekano Cup 2023

Mekano Cup 2023

20.05.2023, 12:00
@ Heinolan Hevossaari

mekanocup2023.jpg

Mekano Cup 2023


Päijät-Hämeen Paintball ry järjestää jatkoa takavuosien Mekano Cup-kisasarjalle Heinolan Hevossaaren kentillä. Mekanossa mennään rennolla meiningillä, eikä turnaukseen ilmoittauduta joukkueina vaan yksittäisinä pelaajina. Eli ei tarvitse muuta kuin ilmaantua paikalle.

Turnauksien aluksi osallistujat jaetaan järjestäjän arvion perusteella kokemuksen mukaan eri ryhmiin, joista sitten arvotaan jokaisesta saman verran pelaajia joukkueisiin. Eli omaa tiimiä ei tarvitse, vaan pelatessa sitten punnitaan joukkuehenki ja yhteen pelaaminen vähemmän tuttujenkin pelaajien kanssa. Turnauksissa joukkueiden koko ja määrä voi vaihdella käytettävän kentän ja osallistujamäärän mukaan, pysytään todennäköisesti kuitenkin viiden ja kymmenen pelaajan välillä per joukkue. Pari vakiotuomaria ja lisäksi pelaajia kierrätetään kentällä tuomareina.

Osallistumismaksu 10 eur/hlö. Vuokrasetti 25 eur (sis. osallistumismaksun, 500 kuulaa ja lainaan pelisetin ilman haalareita).

Varsinaiset pelisäännöt SPBL:n sääntöjä mukaillen, seuraavin muutoksin:

Pelataan yksieräisiä pelejä, jossa pelin voittaa se joukkue, jonka pelissä mukana oleva pelaaja pääsee ensimmäisenä koskettamaan vastustajan aloituspaikkaa.

Peliaika ja pelien määrä vaihtelee alustan ja osallistujamäärän mukaan, päätetään aina joukkuejaon yhteydessä turnauspäivänä.

Toisen joukkueen liputettua kaikki peliin jääneet pelaajat tarkistetaan, jos löytyy osumia niin käänteinen piste vastustajalle.

Varuste-/kuularajoitukset:

Värikuula-aseen ja boxien pitää olla mekaanisia, ei pattereita. Max kuulamäärä per pelaaja per peli 120 kappaletta (eli yleisesti myynnissä oleva edullinen pikkuloaderi). Tai jos käyttää magfed- tai tuubisyötteistä mutkaa, niin vastaava määrä lippaissa tai 10 kuulan tuubeissa.

Omia kuulia saa tuoda/käyttää, paikan päällä myös myynnissä rajoitetusti palloa, jos tarvitset niin ennakkovaraa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koska joukkueiden pelaajat vaihtuvat jatkuvasti, niin sillä lailla ei ole järkevää laskeskella tiimien tuloksia, vaan kierroksella palkitaan kolme parasta pelaajaa. (Jos voittoja yhtä paljon tie-breikkinä eliminaatiopisteet ja niidenkin mennessä tasan pelataan 1 vs 1-pelit.)

Ilmoittautumiset, kuulavaraukset ja lisäinfoja sähköpostilla kettutero@gmail.com

Muutokset mahdollisia.

Ajo-ohje Hevossaaren kentälle:

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla puna-keltainen puomi. Aja puomista mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmallapuna-keltainen puomi. Aja puomista mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

Tags