PH Paintball

Stats

events: 178
youtube videos: 1
 

Metsäliigan Heinolan kierros

Metsäliigan Heinolan kierros

13.07.2019, 8:00
@ Heinolan Hevossaari

ml_1.jpg


Welcome to the Jungle eli Metsäliigan 2019 toinen kierros Heinolassa 13.7!


Metsäliigan Heinolan kierros 13.7.2019

PH Paintball järjestää Metsäliigan kauden toisen osakilpailun lauantaina 13.7.2019 Heinolan Hevossaaren kentällään. Kenttä on sama kuin aiemminkin Metsäliigassa käytetty, tosin suojia on muuteltu matkan varrella moneen kertaan ja rajojakin hieman siirrelty.

Sarjan yksittäiselle kierrokselle voi osallistua hintaan 150 eur/joukkue, ilmoittaudu 8.7 mennessä metsaliiga@gmail.com.

Koko sarjaan ilmoittautuneet joukkueet varmistakaa tulonne 8.7 mennessä metsaliiga@gmail.com.


Alustavaa aikataulua:

  • Portti auki klo 8.00
  • Kapteenien kokous klo 9.00
  • Pelit käyntiin klo 9.30
  • Metsäliiga tiedottaa lähempänä turnausta otteluohjelman, kun lopullinen joukkuemäärä varmistuu.

Muita infoja:

Autopaikoitus on pelikentän välittömässä läheisyydessä. Parkkitilaa on luonnollisesti rajallisesti, joten suosikaa kimppakyytejä.

Kenttä on rajattu suojaverkolla ja pelejä voi seurata toiselta laidalta.

Lähimmät kaupat ja ottoautomaatti tulotien varressa noin 2 km päässä.

Paikalla on sadekatos mutta tilaa on rajallisesti ja siitä osa varattu tuomareille, joten oma teltta hyvä olla suojaksi sadekelin sattuessa.

Ajo-ohje


Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

ml_2.jpg

ml_3.jpg

ml_4.jpg

ml_5.jpg

Tags