PH Paintball

Tilastot

Tapahtumat: 119
Youtube-videot: 1
 

Magfed-pelit Heinolassa

Magfed-pelit Heinolassa

3.06.2018, 10:00
@ Heinolan Hevossaari

Päijät-Hämeen Paintball ry järjestää 3.6.2018 magfed-pelit Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentällään.

 • Portti aukeaa klo 8.30, ole paikalla niin että voit aloittaa pelaamisen klo 10. Pelejä jatkuu iltapäivään klo 14-16 välille miten porukalla on intoa. Välillä ruokatauko, nuotio on jos ei metsäpalovaroitusta.
 • Parkkeeraus kenttien välittömässä läheisyydessä, taukoalueella käytössä sadekatos ja pöytiä. Taukoalue on erotettu kentistä suojaverkoin.
 • Pelataan magfed-mutkilla, eli piipun alta lippaista syöttävillä värikuula-aseilla.
 • Max lipaskoko 23 kuulaa. Eri pelimuodoissa saattaa olla käytössä esim. tehtävän kohteiden suojina isompia kuulamääriä käyttäviä mutkia, nämä tulevat järjestäjän puolelta. (Jos sinulta löytyy box mag-tyyppistä isoa lipasta niin ole mieluusti etukäteen yhteydessä jos saataisiin käyttöön jossain pelimuodossa, mutta varaudu pelaamaan normilippain.)
 • Pelaajilla saa olla kentällä mukana kivääri- ja pistoolimalliset värikuula-aseet. Ei rajoitusta lipasmääriin, saapi kantaa niin paljon kuin jaksaa.
 • Joissain pelimuodoissa käytössä rajoitetusti kilpiä, näitä tulee järjestäjän puolelta. Voi tuoda myös omia, mutta niitä ei siis kaikissa pelimuodoissa voi käyttää. (Jos olet tuomassa kilven, niin infoa järjestäjää etukäteen, niin voidaan säätää pelimuotoja isomman kilpimäärän mukaan.)
 • Ei omia väri- tai savukranuja, näitä tulee järjestäjältä pelimuotojen tarpeiden mukaan.
 • Henk. koht. PMR-radioiden käyttö sallittua/toivottua, ovat pelimuodoista riippuen enemmän ja vähemmän hyödyllisiä :).
 • Osallistumismaksu 5 eur (varaa tasaraha, kiitos!), sisältää paineilmatäytöt.
 • Omat kuulat sallittu, paikanpäältä rajoitetusti myös saatavilla 10-15 eur/pussi laadusta riippuen, mieluiten varaa etukäteen jos tarvetta.
 • Lähtönopeusraja normaali 300 fps:ää.
 • Piippusukkien käyttöpakko muualla kuin pelikentällä ja kronoalueella.
 • Lisäinfoja tässä ketjussa tai vaikka sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • Ilmoittautumiset tähän ketjuun, FB-tapahtumaan (linkki alla) tai sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • lähimmät kaupat, otto-automaatti ja WC-tilat tulotien varressa ostoskeskuksessa n. 2 kilometrin päässä
 • muutokset mahdollisia

Metsäkentällä on mukavasti maastonmuotoja sekä runsaasti rakennettuja suojia, joten etenemään pääsee ja vähän pelaajamäärän mukaan kenttiä voidaan myös yhdistellä. Kuvia aiemmista peleistä viime vuodelta, niin saa ideaa kentistä:

https://paintball.fi/kimmo-kainulainen/valokuvat/magfed-pelit-heinolassa-2272017

Linkkejä:

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

ph_magfed3__001.jpg

PH Paintball
28/05/18 20:31:29 @ph-paintball:

2000 + 40 hyvää syytä lähteä magfed-peleihin :)

Eli sunnuntain 3.6.2018 magfed-peleissä Heinolassa arvotaan 2000 värikuulaa ja magfed-peliin sopien 40 pyrstökuulaa osallistujien kesken.

Arvonta suoritetaan pelin alkaessa klo 10 paikalla olevien pelaajien kesken, eli ole siis ajoissa paikalla. Arvonnassa voi voittaa jomman kumman palkinnoista, eli palkinnot menevät siis kahdelle eri henkilölle.

Kiitokset Paintball.fi:lle https://paintball.fi ja Magfed.fi:lle  https://magfed.fi palkinnoista!

Tapahtuma Facebookissa:

www.facebook.com/events/939532766223911/

2000and40.png

 


Tagit