PH Paintball

Tilastot

Tapahtumat: 119
Youtube-videot: 1
 

Elektro Cup 2018 1/3

Elektro Cup 2018 1/3

27.05.2018, 10:00
@ Vierumäen Urheiluopiston kenttä

Päijät-Hämeen Paintball ry järjestää Elektro Cup-kisasarjan, jossa on ideana on tarjota pehmeää ja edullista tutustumismahdollisuutta kisapelaamiseen, ilman että joutuisi ensimmäiseksi kasaamaan omaa joukkuetta, mutta kokeneempien pelaajien osallistumista ei kuitenkaan suljeta pois.

Elektro Cupin turnauksiin ei ilmoittauduta joukkueina vaan yksittäisinä pelaajina. Turnauksien aluksi ja päivän mittaan useamman kerran osallistujat jaetaan järjestäjän arvion perusteella kokemuksen mukaan eri ryhmiin, joista sitten arvotaan jokaisesta saman verran pelaajia joukkueisiin. Eli omaa tiimiä ei tarvitse, vaan pelatessa sitten punnitaan joukkuehenki ja yhteen pelaaminen vähemmän tuttujenkin pelaajien kanssa. Turnauksissa joukkueiden koko ja määrä voi vaihdella osallistujamäärän mukaan, pysytään todennäköisesti kuitenkin viiden ja seitsemän pelaajan välillä per joukkue.

Tuomarointi parin vakiotuomarin avulla ja lisäksi pelaajia kierrätetään kentällä tuomareina.

Elektro Cupin ensimmäinen turnaus pelataan Vierumäen Urheiluopiston kentällä sunnuntaina 27.5.2018.


  • Ennakkoilmoittautuminen paijatpb@gmail.com koko sarjaan maksettuna viimeistään 21.5.2018 hintaan 48 eur/henkilö.
  • Osallistumismaksu yhdelle kierrokselle: ennakkoilmoittautumalla spostilla paijatpb@gmail.com 20 eur/henkilö/turnaus, sisältää ilmahuollon. Ilmoittautuminen paikan päällä (jos on tilaa) 30 eur/hlö/turnaus.
  • Portti aukeaa klo 10, tule paikalle siten että olet valmiina aloittamaan pelaamisen klo 12.
  • Kierroksen max pelaajamäärä on 56.
  • Sarja on suunnattu enemmänkin omilla varusteilla pelaaville.

Varsinaiset pelisäännöt SPBL:n sääntöjä mukaillen, seuraavin muutoksin:

Pelataan yksieräisiä pelejä, jossa pelin voittaa se joukkue, jonka pelissä mukana oleva pelaaja pääsee ensimmäisenä koskettamaan vastustajan aloituspaikkaa.

Peliaika ja pelien määrä vaihtelee osallistujamäärän mukaan, päätetään aina joukkuejaon yhteydessä turnauspäivänä.

Toisen joukkueen liputettua kaikki peliin jääneet pelaajat tarkistetaan, jos löytyy osumia niin käänteinen piste vastustajalle.

Varuste-/kuularajoitukset:

Saa käyttää sekä sähköisiä että mekaanisia värikuula-aseita. Lähtö- ja tulinopeus SPBL:n malliin, eli maksimitulinopeus rampilla 10,5 kuulaa/sekunti, max lähtönopeus 300 fps:ää.

Max kuulamäärä per peli: boxi + 2 bulkkia.

Omia kuulia saa tuoda/käyttää, paikan päällä myös myynnissä rajoitetusti palloa, jos tarvitset niin mieluiten ennakkovaraa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koska joukkueiden pelaajat vaihtuvat joka turnaukseen ei sillä lailla ole järkevää laskeskella tiimien tuloksia sarjataulukkoon yhteen eri tapahtumista, mutta kierroksilla palkitaan kolme parasta pelaajaa sekä kauden päätteeksi palkitaan yhteenlaskettujen tulosten kolme parasta pelaajaa, joille on kertynyt eniten voittoja peleistä. Jos voittoja on yhtä paljon, tie-breikkinä eliminaatiopisteet ja niidenkin mennessä tasan pelataan 1 vs 1-pelit (palkintosijojen kohdalla).

Ilmoittautumiset, kuulavaraukset ja lisäinfoja sähköpostilla paijatpb@gmail.com

Muutokset mahdollisia.

Linkkejä:

Ajo-ohje:

Kentälle tuovan risteyksen osoite: Urheiluopistontie 334, Vierumäki (ainakin Google Maps löytää)

Vierumäki Areenan osoite: Cookentie 8, 19110 Heinola

vierumaki_ajoohje.PNG

 

Tagit