PH Paintball

Tilastot

Tapahtumat: 86
 

Syys-Mekano Cup 3/3 Vierumäellä

Syys-Mekano Cup 3/3 Vierumäellä

14.10.2017, 8:00
@ Vierumäen Urheiluopiston kenttä

bps2016vmaki_025.jpg

Päijät-Hämeen Paintball ry järjestää jatkoa Mekano Cup-kisasarjalle. Syys-Mekanossa mennään kolmen turnauksen verran rennossa hengessä pääosin kevätpuolen sarjan mallin mukaan, pientä hiomista vain sääntöihin ja järjestelyihin.

Ideana on tarjota pehmeää ja edullista tutustumismahdollisuutta kisapelaamiseen erilaisilla kentillä, ilman että joutuisi ensimmäiseksi kasaamaan omaa joukkuetta, mutta kokeneempien pelaajien osallistumista ei kuitenkaan suljeta pois.

Mekano Cupin turnauksiin ei ilmoittauduta joukkueina vaan yksittäisinä pelaajina. Turnauksien aluksi osallistujat jaetaan järjestäjän arvion perusteella kokemuksen mukaan eri ryhmiin, joista sitten arvotaan jokaisesta saman verran pelaajia joukkueisiin. Eli omaa tiimiä ei tarvitse, vaan pelatessa sitten punnitaan joukkuehenki ja yhteen pelaaminen vähemmän tuttujenkin pelaajien kanssa. Turnauksissa joukkueiden koko ja määrä voi vaihdella käytettävän kentän ja osallistujamäärän mukaan, pysytään todennäköisesti kuitenkin viiden ja kymmenen pelaajan välillä per joukkue.

Sarjan kolmas turnaus pelataan Vierumäen Urheiluopiston kentällä lauantaina 14.10.2017, jossa käytössä ns. nykyaikainen kisakenttä ilmatäytteisin suojin, alustana keinonurmi.

  • Osallistumismaksu: ennakkoilmoittautumalla spostilla paijatpb@gmail.com 25 eur/henkilö/turnaus, sisältää ilmahuollon. Ilmoittautuminen paikan päällä (jos on tilaa) 35 eur/hlö/turnaus.
  • Portti aukeaa klo 9, tule paikalle siten että olet valmiina aloittamaan pelaamisen klo 10.
  • 3. kierroksella max pelaajamäärä on 35, eli ilmoittaudu etukäteen niin varmistat mukaanpääsyn.

Varsinaiset pelisäännöt SPBL:n sääntöjä mukaillen, seuraavin muutoksin:

Pelataan yksieräisiä pelejä, jossa pelin voittaa se joukkue, jonka pelissä mukana oleva pelaaja pääsee ensimmäisenä koskettamaan vastustajan aloituspaikkaa.

Peliaika ja pelien määrä vaihtelee alustan ja osallistujamäärän mukaan, päätetään aina joukkuejaon yhteydessä turnauspäivänä. (Metsäkentällä ja isommilla tiimeillä pidempää aikaa ja kisakentällä sekä pienemmillä tiimeillä lyhyempää.)

Toisen joukkueen liputettua kaikki peliin jääneet pelaajat tarkistetaan, jos löytyy osumia niin käänteinen piste vastustajalle.

Varuste-/kuularajoitukset:

Värikuula-aseen ja boxien pitää olla mekaanisia, ei pattereita. Max kuulamäärä per pelaaja per peli 120 kappaletta, eli jos mutkassa on ns. tavallinen feedneck, niin pitää käyttää Multicaliber-boxia (maksaa muutaman euron, kysele Progamesilla tai muista paintball-liikkeistä, löytyy myös muutamia lainaksi, varaa etukäteen). Tai jos käyttää magfed- tai tuubisyötteistä mutkaa, niin vastaava määrä lippaissa tai 10 kuulan tuubeissa.

Pääasiassa kaikille tulee siis käyttöön samanlainen edullinen noin 120 kuulan boxi, mutta erilaisia teknisiä ratkaisuja ei sinällään suljeta pois, eli poikkeuksina esim. Tippmannin Cycloneen voi rakentaa nk. tac-capin sadalle kuulalle ja magfed- tai tuubisyötteisillä mutkilla pelaaville lipas-/tuubimäärä tarkistutettava järjestäjällä ennen pelejä. Eli vaikkei tavallista boxia saisi mutkaan kiinni, niin kunhan mutka/boxi ovat mekaanisia ja pallorajoitusta ei ylitetä, niin mukaan pääsee.

Omia kuulia saa tuoda/käyttää, paikan päällä myös myynnissä rajoitetusti palloa, jos tarvitset niin mieluiten ennakkovaraa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koska joukkueiden pelaajat vaihtuvat joka turnaukseen ei sillä lailla ole järkevää laskeskella tiimien tuloksia sarjataulukkoon yhteen eri tapahtumista, mutta kierroksilla palkitaan kolme parasta pelaajaa sekä kauden päätteeksi palkitaan yhteenlaskettujen tulosten kolme parasta pelaajaa, joille on kertynyt eniten voittoja peleistä. (Jos voittoja yhtä paljon tie-breikkinä eliminaatiopisteet ja niidenkin mennessä tasan pelataan 1 vs 1-pelit.)

Ilmoittautumiset, kuulavaraukset ja lisäinfoja sähköpostilla paijatpb@gmail.com

Muutokset mahdollisia.

Ajo-ohje Vierumäen kentälle:

Kenttä sijaitsee Vierumäen Urheiluopiston alueella, Scandic Hotellin suunnasta katsoen heti Vierumäki Areena-hallin takana.

Urheiluopiston alueelle saapuessasi Lahden suunnasta, poistu liikenneympyrästä toisesta liittymästä (kyltti Heinola). Aja noin 200 metriä ja käänny vasemmalle Kiilukantielle ja seuraa opasteita.

Pelipaikan osoite: Kiilukantie, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

vierumaki_ajoohje.PNG


Turnaukset järjestetään seuraavasti:

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa