• Paintball.fi:n RSS-syötteet

  Mitä ovat RSS-syötteet?

  RSS on tietomuoto, jolla voidaan helposti välittää jatkuvasti päivittyviä tietoja (uutisotsikoita, artikkelilistoja yms.) niistä kiinnostuneille lukijoille.

  RSS on lyhenne sanoista "Really Simple Syndication," "Rich Site Summary" tai "RDF Site Summary" riippuen minkä koulukunnan kannattajalta kysyy.

  Lisätietoja RSS:stä Wikipediasta.

  Miten voit käyttää Paintball.fi:n RSS-syötettä?

  Syötteen lukemiseen tarvitset RSS readerin, joita on monia erilaisia ilmaisversioita. Reader hakee uusimmat valitsemasi uutissyötteet automaattisesti ja tuo ne suoraan koneellesi, ilman että sinun tarvitsee käydä kotisivuilla.

  Erilaisia RSS readereita Googletettuna

  Joissain selaimissa (ei kaikissa kuitenkaan) RSS reader on sisäänrakennettuna. Näissä saat Paintball.fi:n RSS-syötteen lisättyä suoraan selaimeesi klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

  Paintball.fi:n uutisotsikot omille sivuillesi

  Jos käytät kotisivuillasi jotain CMS-ohjelmaa (Content Management System), niin näistä usein löytyy valmiina RSS reader. Osoittamalla readerin alla olevaan Paintball.fi:n RSS-syötteen www-osoitteeseen saat syötteen omille kotisivuillesi, jolloin uusimpien uutisten linkit päivittyvät sivuillesi automaattisesti sitä mukaa kun ne tulevat Paintball.fi:hinkin. Eli aika näppärä tapa, jolla saat sivuillesi ajankohtaista sisältöä.

  CMS-ohjelmakaan ei ole välttämätön, RSS-syötteen voi lisätä vaikka staattisille html-sivuille, erilaisia vaihtoehtoja tähän löydät Googlesta.


  Paintball.fi:n RSS-syötteet

  Paintball.fi uutisotsikoita voit tilata seuraavasta osoitteesta: