Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1077
Kuvat: 4340
Youtube-videot: 401

Mekano Cup 2017

13.03.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

PH Paintball järjestää vähän erilaisia turnauksia

Mekano Cup 2017

Päijät-Hämeen Paintball ry järjestää touko-kesä-heinäkuussa rennossa hengessä uudenlaisen mahdollisuuden tutustua kilpapelaamiseen Heinolan Hevossaaren ja Vierumäen kentillään.  Ideana on tarjota pehmeää ja edullista tutustumismahdollisuutta kisapelaamiseen erilaisilla kentillä, ilman että joutuisi ensimmäiseksi kasaamaan omaa joukkuetta.

Tero Kettu PH Paintballista kertoo, että Mekano Cupin turnauksiin ei ilmoittauduta joukkueina vaan yksittäisinä pelaajina. Turnauksien aluksi osallistujat jaetaan järjestäjän arvion perusteella kokemuksen mukaan eri ryhmiin, joista sitten arvotaan jokaisesta saman verran pelaajia joukkueisiin. Eli omaa tiimiä ei tarvitse, vaan pelatessa sitten punnitaan joukkuehenki ja yhteen pelaaminen vähemmän tuttujenkin pelaajien kanssa. Turnauksissa joukkueiden koko ja määrä voi vaihdella käytettävän kentän ja osallistujamäärän mukaan, pysytään todennäköisesti kuitenkin viiden ja kymmenen pelaajan välillä per joukkue.

phpb_tahtilogo_tekstilla_333x333.pngMekano Cupissa pelataan vain mekaanisilla värikuula-aseilla käyttäen kuularajoitusta per peli. Pääasiassa kaikille tulee käyttöön samanlainen edullinen 100-120 kuulan boxi, mutta erilaisia teknisiä ratkaisuja ei sinällään suljeta pois. Eli poikkeuksina esim. Tippmannin Cycloneen voi rakentaa nk. tac-capin ja magfed- tai tuubisyötteisillä mutkilla pelaaville lipas-/tuubimäärä on tarkistutettava järjestäjällä ennen pelejä. Eli vaikkei tavallista boxia saisi mutkaan kiinni, niin kunhan mutka/boxi ovat mekaanisia ja sadan pallon rajoitusta ei ylitetä, niin mukaan pääsee.

Turnaukset järjestetään seuraavasti:

  • 6.5.2017 lauantaina Heinolan Hevossaaren metsäkentällä (mm. Metsäliigasta tuttu)
  • 4.6.2017 sunnuntaina Heinolan Hevossaaren Varikkokentällä (pääasiassa muovikonteista rakennettu konseptikenttä, hieman epätasainen nurmipohja)
  • 1.7.2017 lauantaina Vierumäen Urheiluopiston kisakentällä (keinonurmi ilmatäytteisin suojin)

Koska joukkueiden pelaajat vaihtuvat joka turnaukseen ei sillä lailla ole järkevää laskeskella tiimien tuloksia sarjataulukkoon yhteen eri tapahtumista, mutta kauden päätteeksi palkitaan kolme parasta pelaajaa, joille on kertynyt eniten voittoja peleistä kaikista turnauksista.

PH Paintball lupailee tiedottaa lisää kevään mittaan.

Linkkejä:

 

 

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa