Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1087
Kuvat: 4238
Youtube-videot: 401
Tiedostot: 1

Paintball Sissoksen uusi myymälä avautui Espoon Juvanmalmilla

7.02.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kauppa ja teollisuus

Samaan yhteyteen tulossa myös sisäpelipaikka ja kaksi ulkokenttää

Paintball Sissoksen uusi myymälä avautui Espoon Juvanmalmilla

Paintball Sissoksen muuton Helsingin Jätkäsaaresta Espoon Juvanmalmille voisi sanoa saavuttaneen ensimmäisen rajapyykkinsä, kun uusi myymälä aloitti tänään toimintansa. Näytillä on Sissoksen varsin laajaa valikoimaa mutkista muihin varusteisiin, kattaen kaiken pelaamiseen tarvittavan ja varmaan vähän ylikin :).

Sissoksen Jesper Raevaara kertoo, että seuraavina asialistalla ovat uuden varaston järjestely sekä vielä Jätkäsaaren Bunkkerin kentän purkaminen, kunhan tulevan viikonlopun BPS-turnaus saadaan ensin pelattua. Kevättä kohden päästään sitten rakentamaan sekä sisälle tulevaa kumikuulakenttää sekä ulkokenttiä.

Myymälä sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa toimistotilojen kanssa. Samalle tasolle tulee myös pelipaikoista todennäköisesti ensimmäisenä valmistuva reball-kenttä. Siitä on tulossa vuokrapelaajien käyttöön suunnattu. Alakerrasta löytyvät sitten varastotilat.

Ulkosalle samalle tontille on suunniteltu rakennettavaksi sitten sekä nk. recball-kenttä että täysimittainen kisakenttä. Kunhan lupa-asioiden valitusajat umpeutuvat kevään mittaan, niin kenttäasiat pääsevät etenemään. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin ulkokentilläkin pitäisi päästä pelaamaan toukokuussa.

Kisakenttä päällystetään keinonurmella ja myös harrastepelikenttä tulee tasaiselle maalle. Siinä saatetaan hyväksikäyttää myös aivan vieressä olevaa peltihallia, jolloin kenttä olisi osittain katon alla.

sissoksen_avajaiset_juvanmalmilla_002.jpg

Uuden myymälän tiskin takana Sissoksen Jesper Raevaara. 

sissoksen_avajaiset_juvanmalmilla_001.jpg

Kisakenttää on suunniteltu kuvassa rakennusten ja kuvauspaikan väliin/vasemmalle puolelle, harrastepelikenttä tulee rakennusten taakse.

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa