Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1497
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9167
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

Haastattelussa ProGamesin Anders Hedberg viikonlopun SPBL-kierroksesta

user image 31.08.2016
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Haastattelut
paintball.fi


1950_blogs.jpg?width=250Suomen Paintball-liiton kauden viikonloppuna päättävän kierroksen näyttämönä toimii ProGamesin pelipuisto Kirkkonummella. Mukana ovat niin SM-liigan kuin myös 1.-3. divisioonien joukkueet, jotka pelaavat kauden neljännet turnauksensa ja viimeistelevät sarjataulukon.

Paintball.fi kyseli ProGamesin Anders Hedbergiltä valmistautumisesta kierrokseen järjestäjän näkökulmasta sekä kuulumisia yleisemminkin:


Kimmo Kainulainen: Suomen Paintball-liiton kauden viimeinen kierros lähestyy ja se järjestetään teillä ProGamesin kentällä Kirkkonummella. Vaativatkos turnausviikonlopun järjestelyt minkä verran etukäteisvalmisteluja?

Anders Hedberg: Kyllä se aina tuo pikkasen lisää hommia kun on turnausviikonloppu tulossa. Paikat laitetaan niin sanotusti turnauskuntoon, mutta se on vaan mukavaa lisäpuuhaa. Erittäin sateinen kesä ollut ja nyt parhaillaan tehdään kenttien ulkopuolella kävelyreitit ja pelikenttien ympärille hakepolkuja, jotta on mukavampi kävellä ja kestää paremmin kulutusta kun märkä nurmikko.

1951_blogs.jpg?width=250Onko viikonloppu itsessään sitten kuinka kiireinen? Normaalin vuokraustoiminnan päälle tulevat kisaajat tuovat ainakin hetkellisesti reilusti enemmän porukkaa alueelle.

Vuokrapelaajia on jonkun verran aina. Ihan täyteen emme buukkaa viikonloppua. Mielestäni on hyvä että lajin tuntemattomat näkee että tässä lajissa kisataan myös. Ja joka kerta se herättää vuokrapelaajissa ainakin kysymyksiä lajista.

Onko mitään toiveita tulijoille? Tai jotain oleellista muuttunut viime vuodesta johon kannattaisi varautua?

Ei mitään suuria toiveita ole. Kimppakyydit ovat aina plussaa. Toivotaan että kelit suosii ja päästetään nauttimaan tämän vuoden viimeisestä kisaviikonlopusta.

Kuinka kesä on muuten sujunut?

Kesä on mennyt ihan kivasti. Vähän byrokratiaa on ollut Kirkkonummen kunnan kanssa, mikä on vienyt turhaa aikaa tänä vuonna. Ja jarruttanut kehityshankkeita. Tämä vuosi on Progamesin juhlavuosi. 10 vuotta tuli mittariin.

1952_blogs.jpg?width=250Onnittelut! Kymmenen vuotta onkin semmoinen rajapyykki etteivät useimmat firmat ikinä näe sitä. Olikos aloittaessa mitään ideaa tai unelmaa että tässä voitaisiin olla vuosikymmenen jälkeen?

Kyllä hän se tuntuu hienolta että on kymmenen vuotta mennyt. Ei me sitä ajateltu ikinä kun aloitettiin. Paikkana hän tämä on hyvä kun ollaan niin lähellä pääkaupunkiseutua. Paljon positiivista palautetta on saatu asiakkailta. Ja potentiaalia on paikalla vielä paljon.

Minkälaisia suunnitelmia tulevaisuudelle on, onko tulossa lisää kenttiä tai muuta uutta? Vai ovatko vielä salaisuuksia? :)

Aktivitettejä on nykyään aika paljon tarjolla ja tarjonta kehittyy koko ajan. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Keväällä oli tosiaan juttua lupa-asioista kunnan suuntaan, onkos asia edennyt millä lailla?

Asia on mennyt eteenpäin positiiviseen suuntaan.

1953_blogs.jpg?width=250Teillä kierrokset ovat sikäli poikkeukselliset, että pääkaupunkiseudulta yleensä saapuu jonkin verran katsojiakin, jotka käytännössä muilta kierroksilta puuttuvat. Onkos mikä fiilis tämän vuoden laitakoutsauksen kieltämisestä noin katsojien näkökulmasta, saattaako vaikuttaa tulemiseen kun katsomosta ei saa enää huudella?

Omasta mielestä hyvä asia että laitakoutsaus on poistettu ja varmaan suurin osa pelaajista on samaa mieltä. En usko että se katsojiin mitenkään vaikuttaa. Kyllä ne taitavat lähinnä olla pelaajien kavereita/sukulaisia jotka jaksavat paikanpäälle tulla ihmettelemään tätä hienoa lajia. Hyvä niinkin.

Kiitokset haastattelusta ja toivotaan aurinkoista kisaviikonloppua.

Kiitos haastattelusta , toivottavasti sade hellittää hetkeksi. Ja onnea peleihin  kaikille kisatiimeille.


Linkkejä:

Tagit