Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1497
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9166
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

Haastattelussa Kati Ahonen Jämsän Paintballista

user image 10.07.2014
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Divarikuulumisia
paintball.fi


1167_blogs.jpg?width=150Suurpelin ja Jämsän Paintballin toiminta ja tiedotus on vuosia ollut Anssi Mennalan harteilla, mutta erityisesti tänä vuonna kuvioihin on tullut myös uusi nimi, kun Kati Ahonen on aktiivisesti tiedottanut erityisesti Suurpeliasioista.

Paintball.fi kyseli vähän tulokkaan taustoja sekä Suurpeliin valmistautumisesta Katilta:


Kimmo Kainulainen: Eli kuka on Kati Ahonen ja kuinka olet tullut mukaan Suurpeliin ja Jämsän Paintballin toimintaan?

Kati Ahonen: Kati Ahonen on kolmen lapsen äiti ja vinksahtanut Jämsän Paintballiin pikkuhiljaa. Tutustuin Anssiin kun Jämsän Paintballin verkkosivut uusittiin, jolloin tapahtui varsinainen ensimmäinen paintball-pelaamiseni.

Anssi meinasi jossain kohtaa jo tuskastua (ennen ensipeliäni) kun yritti selittää mitä se paintball on. En ollut IKINÄ kuullutkaan koko hommasta ja sitten ylläripylläri: asun Suomen paintball-pitäjässä Jämsässä. Meillä on täällä 9 kenttää ja toistakymmentä hehtaaria aluetta. No mutta...

Olin siis ensimmäisessä pelissäni PST-mies/-henkilö eikä oikein ollut mitään käsitystä siitä mitä se tarkoittaa... Olen tutustunut Anssiin siis Suurpelistä-Vironpeliin ja siitä taas Suurpeliin-välillä. Voisikin sanoa, että kaikella pahalla on kätyrinsä ja minä olen Anssin kätyri. Anssi painaa hommia ihan samalla tavalla ja yhtä paljon kuin ennenkin. Asiat, joita teen tulevat Anssilta. Se mitä esim. verkkoon pompsahtelee näkyviin on käsky kätyrille.

Mitä työnkuvaasi noin yleisesti ottaen kuuluu?

Minulla on kätyrikänny eli otan vastaan varauspuheluita, päivittelen verkkosivuja ja vastaan kirjoitusvirheistä, mutta en ota paineita. Olen ihminen enkä kone, virheitä tulee :D Ja sitten etenkin lauantaisin olen vetämässä pelejä. Lempparikansaani ovat hulvattomat polttariporukat, joita meille tulee. Meillä otetaan lunkisti, pelaaminen on hauskaa ja kätyrit ovat täysillä mukana.

Olit jo ilmeisesti sitä ennenkin aiemminkin vähän niin epäsuorasti mukana Suurpelissä Suurpeli.fi-sivuston suunnittelun kautta?

Suurpelisivuston uusinta sopi kuvioon kun Jämsän Paintballinkin sivu sai "faceliftin." Muistaakseni taisin autella niiden sivujen päivittelyn kanssa ja sitten toteutettiin tuo uusi ilmekin.

Näkyykö Suurpeliin valmistautuminen millä lailla Jämsän Paintballin päivittäisessä toiminnassa?

Näkyyhän se, meillä on esitteitä, joita jaamme asiakkaille (liitteenä) ja pelillisiä toteutuksia tehdään, kuten Kuivurin rakennustyöt . Itse kerron aina mahdollisimman monelle kävijälle, että hei meillä on tämmönen Pohjoismaiden suurin peli, jos haluat Kokemuksen isolla K:lla, niin tämä on sellainen. Itselläni on aina ihan pirun hauskaa pelatessani. Nuo isot pelit onkin niitä ainoita hetkiä jolloin muut saa tehdä työtä, Kati pelaa :) Vironpelissä 2014 taisin pelata mieheni Toninkin kuulat...

Olette keväällä elvyttäneet avoimia viikkopelejä, onkos niitä tulossa vielä ennen Suurpeliä?

Eiköhän niitä ole vielä tulossa kun päivämäärää ehdotetaan/lyödään lukkoon. viikkopelejä on kokeiltu sunnuntain pelimuotona sillä silloin ihmisillä on vapaata. Tuolloinhan harrastajat pääsevät kentillemme omilla kamoillaan ja maksavat vain paikan päältä ostetun kuulan. Ne, joilla ei ole omia kamoja ovat viikkopelissä saaneet vuokrakamat kympillä ja kuulat päälle.

Kuinkas sesonki on muuten sujunut, kevään helteet ja sitten viileämpi kausi on muuttunut jälleen auringonpaisteeksi, onko sää vaikuttanut miten vuokrapelitoimintaan?

Vaikea sanoa vaikuttaako sää vai mikä ihmisiin. Meillä on ollut säiden kanssa niin hyvä tuuri että vain yhtenä pelipäivänä on satanut ajoittaisesti ja toisena päivänä oli pieniä kuuroja helteen keskellä. Jos säästä puhutaan, niin ihan paras pelikelihän on pilvinen/ puolipilvinen päivä sillä kuuma tulee. Tosin, sekin on mukavaa kun aurinko helottaa ja huoltotilalla voi höpötellä pelaajien kanssa sillä tauot muodostuvat hiukan pidemmiksi.

Faktahan on se, että tässä hommassa pelaamalla saa jo tunnissa puolessatoista saman hyödyn kuin kuuden kilometrin lenkillä. Tämä tieto tuli asiakkaalta, jolla oli tuona sateisena päivänä "mittarit" mukana pelatessaan. Jos kulutus on tuota luokkaa sateessa, niin aurinkoisella kelillä se on vielä suurempi olettaisin, sillä hiki tulee varmasti.

Kiitokset haastattelusta ja toivotaan jälleen väkirikasta Suurpeliä :).

Kiitos, kiitos... Odotankin jo kovasti Suurpeliä! Näen jälleen mukavat Anssit (Mennala ja Lothar) ja saan nauttia itsekin kauniista naisseurasta, jota Lothar tuo ja jota ystäväni Satu-Tuuliakin edustaa. Otettiin Sadusta hauskoja kuvia muuten ja laitettiin ne Suurpelin facbookiin: https://www.facebook.com/Suurpeli/photos_stream Kannattaa käydä katsomassa!


Linkkejä:

Tagit