Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1540
Tapahtumat: 1
Kuvat: 10349
Youtube-videot: 722
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

NXL Windy City 2024 ennakko

user image 13.09.2024
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

NXL Windy City 2024 ennakko

Kun Suomessa kisakautta pistetään pakettiin, niin Yhdysvalloissa ollaan vasta vähän yli puolessa välissä ja National Xball Leaguen kisasirkus on pistetty viikonlopuksi pystyyn Chicago Gaelic Parkkiin. Pelit alkavat perjantaina iltapäivällä Suomen aikaa ja jatkuvat sunnuntaihin saakka.

NXL:n jenkkikauden neljäs turnaus syksyllä on perinteisesti pienempi kuin edellinen tapahtuma, osan tiimeistä vetäessä vähän henkeä ennen World Cupia. Niin tänäkin vuonna, mutta mukana on tätä kirjoittaessa reilut 230 joukkuetta, jossa on jo kasvua edellisvuosiin ja luvut vielä kasvavat turnauksen edistyessä. Eli tapahtuma on paintball-maailmassa ”pieni” vain NXL:n mittapuun mukaan.

Pro-sarjassa Red Legion on vienyt kauden aiemmasta kolmesta turnauksesta kaksi, joten sarjajohto on aikamoinen. Seuraavina yli sadan pisteen päässä ovat Houston Heat ja San Antonio X-Factor sekä vähän kauempana San Diego Dynasty, joten tavoitettavaa on reilusti. Jenkkisarjassa tosin kauden päättävästä turnauksesta World Cupista saa tuplapisteet, joten Legioonan tavoittaminen on vielä mahdollista, mutta se vaatinee tiimin putoamista alkusarjassa ainakin toisessa turnauksista, joka ei liene kovin todennäköistä.

Major League Paintball


NXL on käymässä läpi brändinsä uudistamista Major League Paintballiksi, joten molempia nimiä saattaa matkan varrella näkyä sekaisin. Lisäksi nettilähetyksistä aiemmin vastannut GoSports-sivusto näyttäisi myös jäävän historiaan ja sekin yhdistetään uudelle alustalle.

Linkkejä:

 

Tagit