Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1539
Tapahtumat: 1
Kuvat: 10347
Youtube-videot: 721
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

Maajoukkueturnauksen torstain pelit*

user image 29.08.2024
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Maajoukkue
paintball.fi

Maajoukkueturnauksen torstain pelit*

Maajoukkueturnaus Ranskassa jatkuu ja päättyy torstaina. Päivän mittaan pelataan iloisesti sekaisin alkulohkojen viimeisiä pelejä ja toiset sarjat alkavat jo vääntää pudotuspelejä seassa, joten seuraaminen on vähän haastavampaa.

Keskiviikon matsit menivät sillä lailla suomalaisittain penkin alle, että jatkopaikkamahdollisuudet ovat vähissä, mutta vielä on toivoa. Toki se voi sitten vapauttaakin peliä, kun paineita ei enää sillä lailla ole.



miehetalkusarja.jpg 

Miehet pelaavat vielä Hollantia vastaan ja kun molemmilla on pohjalla kaksi tappiota, niin panoksena on lohkon kolmossija, joka vaikuttaa reilusti loppusijoitukseen, vaikkei jatkopaikkaan olekaan enää mahdollisuuksia. Loppusijoitukset puolestaan taitavat vaikuttaa ensi vuoden lohkojakoihin, joten senkin puoleen mieluummin on tuloksissa niin ylhäällä kuin mahdollista.



naisetalkusarja.jpg

Naisilla on samoin kaksi tappiota ja viimeisenä vastaan tulee USA, jolta voiton vieminen olisi aikamoinen juttu, mutta pisteen tai parinkin ottaminen olisi omiaan avittamaan välttämään koko sarjan viimeisen sijan.



yli40valkusarja.jpg

Yli 40-vuotiaat ovat keskiviikon yhden voiton ja yhden tappion jälkeen lohkon jaetulla kakkossijalla Espanjan kanssa, joten keskinäinen viimeinen alkusarjan peli ratkaisee kuka menee jatkoon. Lohkon kakkossijalla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan tulisi A-lohkon voittaja, eli joko USA tai Saksa.



U19alkusarja.jpg

U19-joukkue kisaa kahdella tappiolla samassa tilanteessa olevan Italian kanssa lohkon kolmos- ja nelossijoista, joten voitto keskinäisestä pelistä nostaisi loppusijoitusta kivasti.



U16alkusarja.jpg

U16-joukkue on kahdella tappiolla lohkon viimeisenä ja tilanne on heikonlainen, mutta lohkossa on pelattu kaksi tasapeliä, jotka avaavat vähän mahdollisuuksia, tosin aika matemaattisia. Sääntökirjan mukaan matsin voitosta pitäisi tulla viisi pistettä ja tasapelistä yksi, mutta ainakin sähköiset pistetaulut näyttävät nyt, että voitosta saa kaksi pistettä ja tasurista yhden.

Jos voitosta saisi sääntökirjan mukaiset viisi pistettä, niin Sveitsin ohittaminen olisi mahdollista, jos he häviävät Italialle. Tämä kyllä vaatisi että kaikki matsit menisivät Suomen kannalta suotuisasti, eli U16 voittaisi Brasilian ja Italian, Brasilia voittaisi Iso-Britannian ja Italia voittaisi Sveitsin. Tällöin Italia olisi lohkovoittaja ja Suomi kymmenellä pisteellä kakkonen, Sveitsin jäädessä voitolla ja kahdella tasurilla seitsemään pisteeseen.

Jos mennään kaksi pistettä voitosta-systeemillä, niin Suomella olisi kahdella voitolla neljä pistettä ja Sveitsillä samoin neljä pistettä yhdellä voitolla ja kahdella tasurilla. Tällöin keskinäinen matsi taitaa olla ensimmäinen tie-break, jolla Sveitsi menisi sitten jatkoon.



Torstain suomalaisten loput alkusarjan pelit (kellonajat alustavia, yleensä joustoa esiintyy puoleen ja toiseen):

  • 9:15 Yli 40-vuotiaat vs Espanja (streamissä): 4-1
  • 9:40 U19 vs Italia: 4-0
  • 11:35 Miehet vs Hollanti (streamissä): 4-1
  • 12:05 Yli 40-vuotiaat vs USA: 0-4
  • 13:20 Naiset vs USA (streamissä): 0-4
  • 14:10 U16 vs Brasilia: 1-4
  • 15:10 U16 vs Italia: 2-4


Linkkejä:



Torstain nettilähetys:

Tagit