Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1518
events: 1
images: 9716
youtube videos: 660
Files: 19
Groups: 1

NXL:n British Invitational ennakko

user image 5.07.2024
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Eurosarja jatkuu kutsukilpailun muodossa

NXL:n British Invitational ennakko

Perjantaista sunnuntaihin pelataan National Xball Leaguen Euroopan puolen kisoista British Invitational, eli kauden toinen turnaus. Se on jälleen kauden avauksen tapaan Invitational, eli mukana ovat vain pro, semi-pro ja sekä Women’s NXL, yhteensä reilut 40 joukkuetta. Kauden päättävään kolmanteen turnaukseen Ranskassa avataan sitten kaikki sarjatasot.

Suomesta näyttäisi tällä kertaa olevan reissussa 019:sta Henri Leskinen ja Miro Rainio, joka ovat jälleen saksalaisjoukkue Frankfurt Droogsin riveissä.

Jos sama tahti jatkuu kuin kauden avauksessa, niin pro-sarjan iso kysymys taitaa olla, löytyykö muista ranskalaisjoukkueiden pysäyttäjää, sen verran hienosti Scalp ja Toulouse Tontons Portugalissa pelasivat. Molemmat voittivat kaikki matsinsa ennen finaalia ja siinä Scalp osoittautui sitten niukasta paremmaksi.

Yksi mielenkiintoinen seurattava on amerikkalainen Shock, joka on uutena mukana tämän vuoden sarjassa. Rivit ovat täynnä jenkkisarjan pro-pelaajia, mutta niin vain tiimi joutui ensimmäisellä kierroksella nöyrtymään, jääden sunnuntain ratkaisupelien ulkopuolelle.

Linkkejä:

Kimmo Kainulainen
05/07/24 15:56:21 @kimmo-kainulainen:

Perjantain pelejä:


Kimmo Kainulainen
06/07/24 10:13:41 @kimmo-kainulainen:

Lauantain pelejä:


Kimmo Kainulainen
07/07/24 10:14:35 @kimmo-kainulainen:

Sunnuntain lähetystä:


Tags