Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1519
events: 1
images: 9724
youtube videos: 668
Files: 19
Groups: 1

NXL Mid-Atlantic ennakko 2024

user image 20.06.2024
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Pro-sarja pelaa myös edellisturnauksen loppuun

NXL Mid-Atlantic ennakko 2024

National Xball League kauden kolmas turnaus pelataan viikonloppuna Atlantic Cityssä Yhdysvaltain itärannikkolla. Mukana on reilut 250 joukkuetta ja sikäli mennään poikkeuksellisesti, että pro-joukkueiden osalta pelataan torstaina kesken jääneen edellisturnauksen sunnuntain matsit. Teksasissa huhtikuussa turnausalue muuttui mutavelliksi ja muut pelit saatiin pelattua, mutta pro-joukkueet kisaavat vasta nyt.

Torstaina pro-kentällä nähdään siis täysi satsi play-off-pelejä finaaleineen Lone Star-turnauksen kenttälayoutilla. Sen jälkeen pro-joukkueiden kenttä muuttuu vauhdissa, eli Mid-Atlantic pelataan nk. blind layoutilla. Tämä tehtiin sen vuoksi, että osa pro-tiimeistä ei olisi joutunut treenaamaan kahdella eri kentällä. Muiden sarjatasojen käyttämä kenttä julkaistiin normaalisti viikko takaperin, linkki siihen alla.

Pro-joukkueiden osalta kaikki on siis vähän kesken ja sekaisin, Mid-Atlanticin lohkojakojakaan ei päästä tekemään ennen kuin edellisturnauksen tulokset ovat selvillä, eli torstai-iltana järjestelypuolella pitää sitten kiirettä kun kaikki pitää tehdä pikana valmiiksi perjantain alkusarjoja varten.

Kovia lämpötiloja


Jos oli edellisturnauksessa Teksasissa märkää, niin nyt Yhdysvaltojen itäosissa on menossa aikamoinen lämpöaalto ja sen ennustetaan liikkuvan viikonlopuksi myös aivan rannikollekin, joten riskinä on että pahimmillaan urheilutapahtumien järjestäminen ulkona kielletään turvallisuussyistä. Atlantic Cityssä pahimmat päivät näyttäisivät olevan lauantai ja sunnuntai, joten Teksasin puuttuvat pelit päästäneen pelaamaan, mutta aikamoinen sotkuhan se olisi jos toinen turnaus putkeen jäisi kesken.

Linkkejä:

 

Tags