Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1512
events: 1
images: 9478
youtube videos: 641
Files: 19
Groups: 1

Suurpeli elokuun 10. päivä 2024

user image 29.05.2024
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Harrastepelit
paintball.fi

Ilmoittautuminen alkamassa piakkoin

Suurpeli elokuun 10. päivä 2024

Jämsän Paintballin järjestämän vuosittaisin Suurpelin päivää on jo ehditty odotella ja nyt se on lopulta selvinnyt virallisestikin, eli pelaamaan päästään elokuun toisena lauantaina. Luvassa on jälleen rymistelyä isolla, kaikki pelikentät yhdistävällä alueella, jonne mahtuu metsäalueiden lisäksi jos jonkinlaisia rakennuksia.

Pelijärjestäjänä toimivan Jämsän Paintballin Anssi Mennala kertoo, että Suurpeliä varten on ylläpidetty erillistä ilmoittautumissysteemiä ja yhden vuosittaisen tapahtuman takia se on ollut aika raskas tapa toimia. Tänä keväänä onkin sitten päädytty siirtymään uuteen systeemiin ja niin kuin uusien juttujen kanssa tuppaa käymään, matkaan tulee aina mutkia, mutta nyt kaikki alkaa olla julkaisuvalmiina ja ilmoittautuminen pääsee käynnistymään lähiaikoina.

Suurpelissä mennään sikäli perinteisin menoin, että pelataan isoille porukoille hyväksi havaitulla kolmen joukkueen systeemillä. Kenttään sen sijaan on tulossa aikamoisia muutoksia, sillä Jämsän Paintballilla on käynnistymässä isompi kahdelle vuodelle ajoittuva rakennusprojekti.

Ensimmäisessä vaiheessa ja tämän vuoden Suurpeliäkin ajatellen rakennetaan kaupunkiin rengaskentän tilalle uusi ja entisiin nähden - varsin isoja nekin - massiivinen rakennelma. Tämä uutuus tuleekin sitten toimimaan pelin keskiössä. Sen verran isosta jutusta taitaa olla kyse, ettei se ihan peliin saakka varmaan salassa pysy, joten matkan varrella nähtäneen kuvia :).

Linkkejä:[Kuvat: Jämsän Paintball]

jpb 1.jpg

jpb (2).jpg

jpb (3).jpg

jpb 4.jpg

Tags