Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1519
events: 1
images: 9723
youtube videos: 667
Files: 19
Groups: 1

Paintball-maajoukkueiden kokoaminen etenee

user image 2.05.2024
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Maajoukkue
paintball.fi

Toinen tryout pidettiin Espoossa

Paintball-maajoukkueiden kokoaminen etenee

Suomen Paintball-liiton tämän vuoden maajoukkueiden kasaaminen etenee kevään kanssa yhtä matkaa, tosin tällä kertaa viimeisin takatalvi vähän haittasi kun kentällä oli vielä aavistus lunta Espoon tryoutissa. Sää kuitenkin kirkastui hienoksi ja paikalla taisi olla – jälleen – ennätysmäärä pelaajia hakemassa pelipaikkaa.

Tapahtuma jaettiin järjestelysyistä johtuen kahtia siten, että ensin pelivuorossa olivat naisten ja nuorten joukkueet, jonka jälkeen kentällä pääsivät miesten sekä yli 40-vuotiaiden pelaajat. Ensimmäinen tryoutin malliin pelaajia testattiin ensin parissa erilaisessa harjoituksessa, tällä kertaa keskittyen ampumiseen. Sen jälkeen pelattiin pisteitä erilaisin kokoonpanoin, joissa valmentajat pääsevät käytännössä näkemään pelaajien kommunikointia ja kykyjä reagoida muuttuviin pelitilanteisiin.

20240428 espootryout 3.JPG

Tähtäimessä Ranska


Kolmas ja viimeinen tryout järjestetään Lappeenrannassa kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sen jälkeen joukkueet valitaan ja aletaan valmistautua, maalina on elo-syyskuun vaihteessa Ranskassa järjestettävä maajoukkueiden MM-turnaus.

Maajoukkuesysteemien aikatauluista on tippunut infoja aika tipoittain, toivottavasti kesän treeniaikataulut selviävät jo ennen viimeistä tryouttia. Myöhäisen tiedottamisen takia ongelmaksi voi muodostua viime vuoden tyyliin, että jotkut joukkueisiin valituista eivät sitten pääsekään osallistumaan varsinaisiin maajoukkueiden treeneihin aikataulujen vuoksi. Nyt ollaan kuitenkin aikaisemmin liikenteessä, joten viime vuoden muutaman viikon tiukan pyrähdyksen sijaan treenejä pystytään jaksottamaan pidemmälle ajalle.

Tukijoita haussa


Samalla liitto etsii myös tukijoita maajoukkueiden toimintaan, kaikki harrastajat voivat avittaa asiaa hakemalla tukijoita omista piireistään, linkki aineistoon alla.

Linkkejä:

Tags