Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1536
Tapahtumat: 1
Kuvat: 10122
Youtube-videot: 711
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

NXL Lone Star Major-turnaus jäi kesken 2024

user image 29.04.2024
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Dallas Mudbowl

NXL Lone Star Major-turnaus jäi kesken 2024

National Xball Leaguen kauden toinen turnaus Teksasissa jäi pro-joukkueiden osalta kesken, kun tornadon kulkureitin sivuilla kulkeva vesisade piiskasi turnausalueen aikamoiseen kuntoon. Muut sarjat saatiin päätökseen, mutta pro-sarjan sunnuntain pelit päätettiin jättää pelaamatta ja siirtää kesäkuussa Atlantic Cityssä pelattavan kierroksen yhteyteen.

Pro-joukkueet ovat sitoutuneet pelaamaan kaikilla kierroksilla, joten sillä lailla heidän peliensä siirtäminen seuraavan turnauksen yhteyteen toimii paremmin kuin alemmissa sarjoissa, joissa osa tiimeistä saattaa hyvinkin olla poissa.

NXL:lle tilanne on uusi, mutta edellisen johtavan jenkkisarjan PSP:n aikaan kävi samalla lailla Teksasin kierrokselle reilun kymmenen vuotta sitten. Samoin Euroopassa taidettiin Millennium Seriesin aikaan siirtää jonkin kierroksen pelejä seuraavalle, tuolloin kenttien laittaminen aivan meren rantaan ei toiminut toivotusti myrskyn noustessa.

Yllätyksiä alkusarjassa


Pro-sarja jäi kutkuttavaan tilanteeseen, sillä alkusarjan tulokset taisivat tuoda vedonlyöjille hyviä kertoimia. Hallitseva mestari ja viime kierroksen voittaja San Diego Dynasty putosi jatkosta, samoin heidän finaalivastustajansa New Orleans Hurricanes sekä varsin usein finaalissa nähtävä Edmonton Impact.

Yllättäviä jatkoon menijöitä sen sijaan ovat Los Angeles Ironmen sekä Chicago Aftershock, jotka molemmat voittivat omat lohkonsa. Lisäksi nousijajoukkue Blast Camp pääsi ensimmäistä kertaa sunnuntaipeleihin lohkokolmosen wild card-paikan kautta.

Mid-Atlantic Majorin yhteydessä loput pelit pelattaneen uudella kenttäleiskalla, joten sillä ratkaisupelit ovat kuin uusi turnaus, mutta tuovat kyllä mielenkiintoa varsinkin kun mukana on normista poikkeavia tiimejä.

nxl2024lonestarprelims.jpg

Linkkejä:

Videolla sunnuntain alempien sarjojen pelejä keskuskentältä, joka ehti mennä aikamoiseen kuntoon:

 

Tagit