Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1498
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9233
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

NXL Lone Star 2024 ennakko

user image 26.04.2024
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Kauden toinen turnaus USA:ssa

NXL Lone Star 2024 ennakko

Kun meillä vielä värjötellään viimeisimmän takatalven jäänteiden kanssa, niin Yhdysvalloissa National Xball Leaguen järjestää jo kauden toisen turnauksensa Teksasin Garlandissa Dallasin lähellä. Edellisturnauksen yli 300 joukkueen määriin ei tällä kertaa päästä, mutta mukana on kuitenkin tänä kirjoittaessa yli 240 maksanutta tiimiä ja sivusarjojen luvut vielä kasvavat turnauksen edetessä.

Luvassa on jälleen ainakin maksullinen webcast perjantaista sunnuntaihin keskuskentältä, mutta ennakkotietojen mukaan aiempaa ilmaista streamiä semi-pro kentän peleistä ei ilmeisesti nähdä. Alkusarjan peleistä osa on tavannut tulla näkyviin myös ilmaiseksi Youtubessa.

Pro-sarjan alkulohkot


NXL:n alkulohkot arvotaan osittain (neljä parasta ovat eri lohkoissa, neljä seuraavaksi parasta arvotaan eri lohkoihin, jne.) ja tällä kertaa C-lohko näyttäisi tiukimmalta. Kauden aloituksessa alakanttiin pelanneiden Tampa Bay Damagen ja ac Dieselin päätyminen samaan alkulohkoon tekee siitä erittäin mielenkiintoisen, jos kaikki tiimit saavat A-pelinsä käyntiin Teksasissa, niin jatkoon pääsy tulee olemaan tarkkaa puuhaa :).

nxl2024lonestarbrackets.jpg

Linkkejä:

Videolla infoja pro-joukkueiden treeneistä ennen turnausta:

 

Tagit