Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1494
events: 1
images: 9090
youtube videos: 587
Files: 18
Groups: 1

Dynasty NXL:n kauden avausvoittoon 2024

user image 11.03.2024
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Dynasty NXL:n kauden avausvoittoon 2024

NXL kauden avauksessa Las Vegasissa finaalissa nähtiin aivan uusi joukkue, kun New Orleans Hurricanes puski tiensä ensimmäistä kertaa viimeiseen matsiin asti. Uuden kokemuksen paineet eivät vaikuttaneet tiimiä haittaavan, kun joukkue napsi kolme ensimmäistä pistettä selkeästi omaan pussiinsa erinomaisesti toimineen alkujaon avulla.

Voiton vei kuitenkin jälleen kerran rutiinillaan hallitseva mestarijoukkue, eli San Diego Dynasty, joka alun tappioasemasta huolimasta väänsi pelin ensin tasoihin pistein 4-4 kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain 10 sekuntia. Siitä mentiin sitten jatkoajalle, jonka molemmat tiimit normaaliin tyyliin ottivat varovaisesti virheitä välttäen. Viiden minuutin jatkoajalla ensimmäistä pudotusta jouduttiin odottamaan kolmannelle minuutille, mutta sen jälkeen Dynasty puski läpi ja vei kauden avausvoiton.

Las Vegasin pro-turnauskärki:

  1. San Diego Dynasty
  2. New Orleans Hurricanes
  3. Red Legion
  4. ASG Aftermath

Koko joukko yllätyksiä


Hurricanesin finaalipaikka lienee turnauksen suurin yllätys, mutta muitakin löytyy. Ac Dieselin jääminen lohkonsa ja koko turnauksen viimeiseksi on myös sellainen, talvitauko ei tuonut helpotusta jo viime kaudella ongelmissa olleelle ison rahan yhdistelmälle, mutta viimeinen tila ei ole aiemmin ollut kuitenkaan lähelläkään. Alkusarjaan jäi myös viime kauden hopeajoukkue Tampa Bay Damage, jonka poisjäänti sunnuntailta on kyllä poikkeuksellisesta sekin. New York Xtreme jäi myös ulos sunnuntailta ja loppusijoitus peräti vasta 18. sija, mikä ei varmasti tyydytä kun viime vuonna joukkue oli yleensä mukana sunnuntaipeleissä.

Rosterinsa perusteellisesti uudistaneen Los Angeles Ironmenin uuden tulemisen alku jäi edelleen tekemättä, tiimi jäi lohkonsa viimeksi. Samoin kävi uuden Chicago Aftershockin, yksi voitto neljästä pelistä jätti tiimin lohkonsa viimeiseksi.

Semi prosta nousseet tulokasjoukkueet PaintballFIT ja Blast Camp pärjäsivät ehkäpä paremmin kuin olisi voinut odottaakaan, yleensä ensiturnaus pro-sarjassa menee pienen kulttuurishokin muodossa. Molemmat joukkueet onnistuivat ottamaan ensimmäiset voittonsa pro-sarjassa ja PaintballFITillä se riitti peräti lohkon kolmossijaan, Blast Campilla taas lohkon nelossijaan, varsin mallikkaat tulokset.

NXL:n jenkkisarja jatkuu Lone Star Major-turnauksella Dallasissa Teksasissa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna.

Linkkejä:

 

 

Tags