Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1497
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9165
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

Suomen paintballin nuorten U16-joukkue neljännelle sijalle MM-kisoissa Ranskassa

user image 3.09.2023
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Maajoukkue
paintball.fi

Suomen paintballin nuorten U16-joukkue neljännelle sijalle MM-kisoissa Ranskassa

Suomen nuorten joukkue on sijoittunut neljänneksi MM-kisoissa Ranskan Dreuxissa. U16-joukkue oli kisoissa mukana ensimmäistä kertaa, joten playoffeihin pääsy on jo loistava saavutus. Semifinaalipaikka lienee myös ensimmäinen Suomen joukkueille näissä nykymuodon MM-kisoissa.

Alkusarjassa voitot tulivat Saksasta ja Slovakiasta, tasan pelattiin Ranskan kanssa ja tappio tuli Norjaa vastaan. Tämä toi alkusarjan neljännen sijan ja jatkopaikan. Semifinaalissa vastaan asettui sitten USA, joka vei voiton ja eteni sitten finaaliin, voittaen senkin, tuoden näin Yhdysvalloille viidennen MM-voiton, maan viedessä siis kaikki maaotteluvoitot. Toisessa semifinaalissa Puola kaatoi Italian.

Semifinaalin jälkeen pronssipeliä ei valitettavasti pelattu, vaan kolmas ja neljäs sija jaettiin sitten alkusarjan tulosten perusteella. Tämä on normaalia tavallisissa turnauksissa varsinkin Yhdysvalloissa, mutta kieltämättä MM-mitalien ollessa kyseessä tuntuu hieman oudolta. Kerran vuodessa järjestettävässä tapahtumassa himmeämmistäkin mitaleista soisi pelattavan ja näin tehtiinkin muissa maaotteluissa.

U16 lopputulokset

  1. USA
  2. Puola
  3. Italia
  4. Suomi
  5. Norja
  6. Ranska
  7. Saksa
  8. Slovakia

u16 roster 2023.jpg

Tagit