Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1503
events: 1
images: 9250
youtube videos: 613
Files: 19
Groups: 1

Sunnuntaina U16 maaottelupelit ja NXL:n ratkaisupelit Ranskassa

user image 3.09.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Maajoukkue
paintball.fi

Sunday Club

Sunnuntaina U16 maaottelupelit ja NXL:n ratkaisupelit Ranskassa

Kisaviikko Ranskassa alkaa kääntyä päätökseensä, jäljellä ovat vain sunnuntain ratkaisupelit. U16 maaottelupelien lisäksi Fusionilla on vielä tiimi sunnuntaina 7-man-sarjassa pelaamassa (sekatiimi, suomalaisia + ulkolaisia pelaajia),  mutta muuten suomalaisia ei siis taida olla pelaamassa, ellei lisäyksiä tule 7- tai 3-man-sarjoihin, joihin voi vielä ilmoittautua sunnuntaina aamullakin.

Suomalaisittain NXL-turnauksen Xballissa pelanneet Fusion ja Raakakone jäivät alkusarjan lohkoissaan kolmoseksi ja neloseksi, eli ei jatkopaikkaa tällä kertaa, eivätkä ulkomaalaistiimeissäkään pelanneet suomalaiset tainneet päästä kukaan jatkoon.

U16


Muista maaotteluista poiketen nuorten U16-sarjan pelit pelataan siis sunnuntaina. Alkusarjaa ei valitettavasti pelata keskuskentällä kameroiden alla, mutta ratkaisupelit nähdään sitten nettilähetyksessäkin iltapäivällä. Suomea vastaan tulevat alkusarjassa Ranska, Saksa, Slovakia ja Norja.

Alkusarjan vastustajilla valtaosa pelaajista on ilman aiempaa pelihistoriaa niin kuin olettaa sopiikin, mutta mukaan mahtuu jokunen, joilla on kokemusta divisioonistaja ja jopa semi-pro:sta. Muista edukseen erottuu USA, jonka pelaajilla on joillain kirjattua pelihistoriaa jopa useamman kymmenen turnauksen verran. Toki pitää muistaa että Euroopan maissa ei kansallisissa sarjoissa juuri käytetä NXL:n systeemiä, joten infoakaan ei ole kertynyt. USA:n joukkueet voittivat kaikki muut neljä maaottelua, joten heidän U16-tiimillään lienee jonkin verran paineita täyden sarjan nappaamiseksi.

Nuorten turnauksen edistymistä voi päivän mittaan seurata pistetaulukoiden kautta sekä livenä (enemmän ja vähemmän) päivittyvien tulostaulujen kautta. Ensimmäisen pelin pitäisi alkaa 11:30 Suomen aikaa, mutta aikataulut ovat hieman heitelleet puoleen ja toiseen. Playoffit sitten toivottavasti keskuskentällä nettistreamissä :).

suomiu16schedule.jpg

Pro-sarja


Ylimmällä sarjatasolla pelit ovat menneet aika odotetusti, lohkovoittoihin Tontons, Joy Division, Virst Factory Lodz ja Breakout Spa, eli top 5:n sarjakärjestä kaikki, sarjanelosena oleva Paris Camp Carnage on sitten yksi lohkokakkosista, eli ei sillä lailla kärjen yllättäviä putoamisia. Sunnuntaina aamulla alkavat sitten playoffit, joissa timejä pudotellaan pois edettäessä kohti iltapäivän finaalia, johon nettilähetys huipentuu.

nxl2023eurochampssu.jpgSunnuntain nettilähetys (paikan päällä on ollut teknisiä ongelmia, jos lähetys on katkennut, niin etsi uusin streami tuolta):

 

 

Tags