Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1519
events: 1
images: 9723
youtube videos: 667
Files: 19
Groups: 1

NXL:n Ranskan turnauksen ennakko 2023

user image 1.09.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Pelit jatkuvat Ranskassa

NXL:n Ranskan turnauksen ennakko 2023

Ranskan Dreuxissa pelattiin maaotteluturnaus keskiviikkona ja torstaina, mutta pelit eivät suinkaan pääty siihen. Perjantaista sunnuntaihin jatketaan samoilla kentillä National Xball Leaguen eurokauden päättävällä European Championships of Paintball-turnauksella, jossa ratkotaan seurajoukkueiden kauden mestaruudet.

NXL on koronan jälkeen mennyt Euroopassa eteenpäin pienellä vaihteella, joten tämä on vuoden ensimmäinen ja ainut turnaus jossa ovat mukana myös divisioonajoukkueet. Pro, semi-pro ja Women’s NXL ovat pelanneet kauden kahdessa aiemmassa turnauksessa.

Maajoukkuepelien jälkeen suomalaisia jää pelaamaan myös NXL:ää, joten seurattavaa riittää. Kokonaisilla joukkueilla mukana ovat Fusion ja Raakakone sekä yksittäisiä pelaajia ainakin seuraavissa tiimeissä: Droogs Frankfurt (pro), Halcyon (Women’s NXL) ja Droogs Horrorshow (semi-pro). Rosterit alla kuvissa.

Pelejä voi seurata pistetaulujen ja nettistreamin kautta, tosin NXL:ssä lähetys keskittyy alkusarjoissa aika täysin pro-tiimeihin, sunnuntaina ruutuun tulee sitten muidenkin sarjojen playoff-pelejä.

Linkkejä:Lauantain nettilähetystä (paikan päällä on ollut teknisiä ongelmia, jos lähetys on katkennut, niin etsi uusin streami tuolta):

Perjantain nettilähetystä (paikan päällä on ollut teknisiä ongelmia, jos lähetys on katkennut, niin etsi uusin streami tuolta):fusion.jpg

 raakakone.jpg

droogs.jpg

halcyon.jpg

droogshorror.jpg

Kimmo Kainulainen
02/09/23 09:16:26 @kimmo-kainulainen:

Lauantain nettilähetystä (paikan päällä on ollut teknisiä ongelmia, jos lähetys on katkennut, niin etsi uusin streami tuolta):


Tags