Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1501
events: 1
images: 9245
youtube videos: 602
Files: 19
Groups: 1

Paintballin maajoukkueturnauksen torstain kooste 2023 [*päivittyy]

user image 31.08.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Maajoukkue
paintball.fi

Alkusarjojen viimeiset pelit ja perään playoffit

Paintballin maajoukkueturnauksen torstain kooste 2023 [*päivittyy]

Koostetta Ranskassa pelattavasta paintball maajoukkueiden MM-turnauksesta torstailta, jossa aamulla pelataan viimeiset alkusarjan pelit ja iltapäivällä klo 14 jälkeen alkavat playoffit, jos aikataulut vain pitävät.

[Keskiviikon kooste täällä]Yli 40-vuotiaat:


Suomi – Bulgaria (videolla sivun alareunassa, alkaen kohdasta 50 minuuttia, toisessa otteluparissa Iso-Britannia vs Norja)

Ensimmäisessä pisteessä Suomi ottaa pudotuksen alkujakoon ja napsii sen jälkeen vastustajan kerrallaan, Bulgaria luovuttaa. Tilanne 1-0, peliaikaa jäljellä 9:14.

Toisessa pisteessä molemmille rangaistus, mutta pudotukset Suomelle ja Bulgaria luovuttaa nopeasti. Tilanne 2-0, peliaikaa jäljellä 8:39.

Kolmannessa pisteessä pelataan hetki 5vs5, mutta sitten tasaisesti pudotuksia Suomelle, kenttä tyhjä ja Bulgaria luovuttaa. Tilanne 3-0, peliaikaa jäljellä 7:27.

Neljännessä pisteessä aloituksen jälkeen 4 vs 4, sitten kaksi pudotusta lisää Suomelle ja kenttä putsaantuu snakesta. Lopputilanne 4-0, peliaikaa jäi käyttämättä 6:04.

Suomi – Italia (videolla sivun alareunassa, alkaen kohdasta 2 h 27 minuuttia, toisessa otteluparissa Espanja vs Ruotsi)

Ensimmäisessä pisteessä Italia jää jalkoihin. Tilanne 1-0, peliaikaa jäljellä 9:18.

Toisessa pisteessä italia saa pudotuksen alkujakoon, Suomi tasoittaa ja sitten pudotuksia molemmin puolin. Lopussa 2 vs 1 joka menee Suomelle . Tilanne 2-0, peliaikaa jäljellä 8:18.

Kolmannessa pisteessä aloituksen jälkeen 4vs4 ja sen jälkeen Italia saa vielä pudotuksen eli tilanne 3vs4, mutta kääntyy Suomelle. Tilanne 3-0. Peliaikaa jäljellä 7:14.

Neljäs piste alkaa 5vs5, Suomi menettää yhden, mutta pääsee sitten snakesta läpi ja kenttä putsaantuu. Lopputulos 4-0, peliaikaa jäi käyttämättä 5:46.

Pistetaulukko alkusarjan jälkeen:

yli40v pisteet alkusarjan jalkeen.jpg

Kolmella voitolla jatkoon! Alkusarjan neljäs sija.

Neljännesfinaali Suomi - Espanja (videolla sivun alareunassa, alkaen kohdasta 6 h 1 min, toisessa peliparissa Belgia vs Iso-Britannia)

Ensimmäisessä pisteessä Espanja tulee kovaa päälle ja vie pisteen, tilanne 0-1, aikaa jäljellä 9:25.

Toisessa pisteessä Espanja saa kaksi pudotusta snakelaidalta alkujaosta ja tulee heti snakessa yli puolenkentän. 5vs1 tilanne ja sen jälkeen Espanja jää odottelemaan luovutusta. Tilanne 0-2, aikaa jäljellä 7:55.

Kolmannessa pisteessä Espanja ottaa nopeasti kaksi pudotusta, mutta Suomi pääsee snakeen. Suomi saa pudotuksia ja lopussa 2vs1 tilanne, joka menee Suomelle. Tilanne 1-2, peliaika jäljellä 5:49.

Neljännessä pisteessä jälleen alkujakopudotus Espanjalle snakelaidalta. Suomi pääsee etenemään teltoilla, mutta menettää yhden pelaajan lisää. Suomi saa pudotuksen ja molemmat etenevät snakeen. Espanja pääsee teltoilla läpi ja 1vs3 tilanne menee Espanjalle Suomen luovuttaessa. Pistetilanne 1-3, peliaikaa jäljellä 2:23.

Viidennessä pisteessä Suomi yrittää aloituksessa pitkälle molemmilla laidoilla, mutta molemmat pelaajat putoavat nopeasti. Espanja jää puolustamaan viidellä kolmea vastaan ja Suomen on pakko puskea piippuihin. Suomi hakee ratkaisua pitkällä ylijuoksulla snakelaidalla, mutta se päättyy rangaistukseen ja piste Espanjalle. Lopputulos 1-4, peliaikaa jäi käyttämättä 1:10.

Loppusijoitukseksi taitaa tulla historiallisen hyvä viides sija, mutta tarkistellaan vielä.Miehet:


Suomi – Slovakia (ei streamissä, alkaen n. klo 12.00)

Ensimmäinen piste Suomelle. Tilanne 1-0. Peliaikaa jäljellä 9:00.

Toinenkin piste Suomelle. Tilanne 2-0. Peliaikaa jäljellä 7:17.

Sama tahti jatkuu, jälleen piste Suomelle. Tilanne 3-0. Peliaikaa jäljellä 5:25.

Neljäskin piste Suomelle putkeen, lopputulos 4-0. Peliaikaa jäi 3:30.

Alkusarjasta yksi voitto ja kolme tappiota, loppusijoitus kymmenes. Alkusarjan pistetaulukko:

miehet pisteet alkusarjan jalkeen.jpgNaiset:


Suomi – USA (videolla sivun alareunassa, alkaen kohdasta n. 3 h 37 min, toisessa otteluparissa Ranska vs Iso-Britannia)

Suomi menettää kaksi alkujakoon, USA tulee läpi snakessa. Tilanne 0-1. Peliaikaa jäljellä 8:43.

Toisessa pisteessä ei pudotuksia alkujakoon eli 5vs5. Hitaampi piste, USA etenee pikku hiljaa ja saa pudotuksia. Tilanne 0-2. Peliaikaa jäljellä 6:06.

Kolmannessa pisteessä ensimmäiset pudotukset USA:lle ja sitten snake-laita tulee läpi. Tilanne 0-3. Peliaikaa jäljellä 4:54.

Neljännessä pisteessä jälleen ensimmäinen pudotus USA:lle. Jenkit keskilinjalla ja kenttä tyhjenee telttalaidan tullessä läpi. Lopputulos 0-4, peliaikaa jäi 3:57.

Suomi – Italia (videolla sivun alareunassa, alkaen kohdasta n. 4 h 52 min, toisessa otteluparissa Iso-Britannia vs Norja)

Ensimmäisessä pisteessä aloitus 5vs5, mutta Italia pääsee nopeasti snakeen ja saa ensimmäisen pudotuksen. Suomi vastaa etenemällä teltoilla ja tyhjentää kentän. Tilanne 1-0, peliaikaa jäljellä 8:25.

Toisessa pisteessä ensimmäinen pudotus Suomelle. Italia tasoittaa tilanteen ja molemmat etenevät snakeen. Italia pääse ylivoimaan ja etenee teltoilla, mutta Senja Marjamaa snakessa tekee pudotukset ja piste Suomelle. Tilanne 2-0, peliaikaa jäljellä 6:13.

Kolmannessa pisteessä pudotuksia molemmille, mutta Italia pääsee peliin mukaan ja pääsee läpi snakessa. Tilanne 2-1, peliaikaa jäljellä 4:48.

Neljännessä pisteessä Italia pääsee suoraan snakeen, jonne Suomi etenee hetken päästä. Pudotuksia Suomelle ja Italia yrittää vielä teltoilta eteenpäin, mutta piste Suomelle. Tilanne 3-1, peliaikaa jäljellä 2:29.

Viidennessä pisteessä Italia aloittaa vauhdilla snakeen, mutta Suomi vastaa hetken kuluttua. Ensimmäinen pudotus Italialle ja sitten toinen snakesta, jonka jälkeen laita aukeaa ja Italia pääsee kaventamaan. Tilanne 3-2. Peliaikaa 1:01 jäljellä.

Kuudennessa pisteessä Italialla on kiire ja tulevat keskiviivalle. Ensimmäinen pudotus Italialle, mutta Suomi pääsee snakeen ja lukitsee kenttää. Aika kuluu loppuun, no point. Lopputulos 3-2.

Naisille alkusarjasta yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Alkusarjan viides sija, pistetaulu:

naiset pisteet alkusarjan jalkeen.jpgTorstain ensimämistä nettistreamia, jossa aamulla pelaavat yli 40-vuotiaiden joukkueet ja perään naisten maajoukkueet, iltapäivällä playoffit, suomalaisten pelit tässä streamissä:Torstain toista streamia, jossa osa playoff-peleistä:

Torstain kolmatta streamia, jossa lisää playoffeja:

 

 

Jani Leskinen
31/08/23 13:42:41 @jani-leskinen:

Hienoja suorituksia kaikilta joukkueilta. 

Nyt katsotaan mihin yli 40v joukkue pystyy, tarjolla semifinaalissa Espanjaa vastaan voitolla mitalipelit. 


Tags