Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1497
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9165
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

Suomen paintball-maajoukkueiden alkusarjan vastustajat Ranskan turnauksessa 2023

user image 29.08.2023
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Maajoukkue
paintball.fi

Luvassa nettilähetys

Suomen paintball-maajoukkueiden alkusarjan vastustajat Ranskan turnauksessa 2023

Maaotteluturnauksen alku lähestyy ja alkusarjojen otteluohjelmat ja aikataulut on julkaistu. U19-turnausta lukuun ottamatta maajoukkueiden määrät ovat eri sarjoissa sillä lailla hankalia, ettei selviä lohkojakoa ole voitu tehdä. Sen sijaan tiimit ovat yhdessä ryhmässä, jossa vastustajat sitten valitaan kaavioiden mukaan.



Miesten sarjassa on neljätoista joukkuetta, jatkoon menee kuusi parasta.

Alkusarjan otteluohjelma (ajat Ranskan paikallista aikaa, tunnin Suomea jäljessä):

men.PNG.jpg



Naisten sarjassa on seitsemän joukkuetta, jatkoon menee neljä parasta.

Alkusarjan otteluohjelma (ajat Ranskan paikallista aikaa, tunnin Suomea jäljessä):

women.jpg



Yli 40-vuotiaiden sarjassa on kolmetoista joukkuetta, jatkoon menee kuusi parasta.

Alkusarjan otteluohjelma (ajat Ranskan paikallista aikaa, tunnin Suomea jäljessä):

yli40v.jpg



Nuorten U16-sarjassa on kahdeksan joukkuetta, jatkoon menee neljä parasta. Pelit pelataan muista poiketen sunnuntaina, otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.

Nettilähetys


Miesten, naisten, yli 40-vuotiaiden ja U19-sarjat pelataan keskiviikkona ja torstaina, U16 sunnuntaina. Maaottelupelit pelataan pro-tiimien keskuskentällä (josta nettilähetys tulee) ja semi-pro-kentällä. Keskiviikkona ja torstaina keskuskentällä pelaavia sarjoja vaihdellaan, joten kaikista pitäisi tulla otteluita myös nettilähetykseen.

Tapahtuma alkaa keskiviikkona klo 12 paikallista aikaa lippuseremonialla ja alkusarjan pelien pitäisi alkaa klo 13 U19-sarjan pelatessa ensin keskuskentällä. Klo 15:55 keskuskentällä vaihtavat miesten joukkueet.

Semi-pro-kentällä yli 40-vuotiaiden sarja alkaa klo 13 ja naisten sarja n. klo 16:30. Keskiviikon pelien pitäisi päättyä noin klo 20.

Torstaina aloitetaan jo klo 7:30 yli 40-vuotiaiden pelatessa keskuskentällä ja U19 semi-pro-kentällä. Naisten sarjaa pelataan keskuskentällä n. klo 11 alkaen ja miesten pelejä semi-pro-kentällä 10:25 alkaen.

Alkusarjojen pitäisi olla pelattuna torstaihin klo 12 mennessä, jonka jälkeen pudotuspelit alkavat lounastauon jälkeen n. klo 13:20. Niissä otteluparista aina toinen putoaa pois, kunnes vain voittajat ovat jäljellä.

Linkkejä:

 

Tagit