Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1497
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9167
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

NXL:n British Invitationalin ennakko 2023

user image 6.07.2023
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Suomesta mukana useampikin pelaaja

NXL:n British Invitationalin ennakko 2023

Viikonloppuna pelataan NXL:n eurosarjojen toinen turnaus British Invitational Englannissa Birminghamissa. Turnaus osuu hankalasti Suomen Paintball-liiton Espoon kierroksen kanssa päällekkäin, mutta tästä huolimatta reissussa on useampiakin suomalaispelaajia. Waasankadun Palloseurasta Miro Rainio pelaa saksalaisessa Droogs Frankfurtissa ja Henki Leskinen espanjalaisessa FiveStar 2:ssa. Urhon Camilla Backman taas on mukana brittiläisessä Halcyonissa, joka lähtee uutena joukkueena WNXL:ään, eli naisten sarjaan.

Tiimien alkusarjojen pelit:

droogs.jpg

fivestar2.jpg

halcyon.jpg

British Invitational on nimensä mukaisesti kutsuturnaus, jossa ovat mukana vain pro, semi-pro ja naisten WNXL-sarjojen joukkueet, yhteensä vähän reilut 40 tiimiä. Tämä johtunee siitä, että NXL ei vieläkään ole arvannut panostaa täysillä Euroopan puolelle koronarajoitusten kurittamien vuosien jälkeen. Kauden kolmas ja viimeinen turnaus syksyllä Ranskan Dreuxissa on sitten täysimittainen kisa kaikilla sarjatasoilla ja maaotteluturnauksilla.

Hollannissa pelatun kauden avauksen voitti ruotsalainen Joy Division, joka oli tiimin ensimmäinen pro-voitto NXL:ssä ja taisi katkaista aika pitkän kuivan kauden myös sitä edeltäneiltä vuosilta. Kakkosena on puolalainen Virst Factory Lodz ja kolmantena ranskalainen Toulouse TonTons.

Linkkejä:

 

 

Tagit