Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1498
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9167
Youtube-videot: 593
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

NXL 2023 Mid-Atlactic Major ennakko 2023

user image 16.06.2023
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Jatkuuko Dynastyn voittoputki?

NXL 2023 Mid-Atlactic Major ennakko 2023

Kun kotimaan liiga vasta pääsi käynnistymään viime viikonloppuna, niin Yhdysvalloissa National Xball Leaguessa pelataan tänä viikonloppuna jo kauden kolmatta ja keskimmäistä turnausta. Mid-Atlantic Major pelataan nimensä mukaisesti Atlantin puolella Pohjois-Amerikan mannerta Royersfordissa, Philadelphian lähellä Pennsylvanian osavaltiossa. Jenkkisarjat pelasivat kesäkuun turnauksensa pitkään juhannuksena, mutta viime vuosina on siirrytty suomalaisittain mukavammin tähän sitä edeltävään viikonloppuun.

Tällä kertaa mukana on kirjoitushetkellä vähän vajaat 190 joukkuetta, joten saattaa käydä niin että sarja jää poikkeuksellisesti viime vuoden luvuistaan. Toki viikonlopun aikana alkusarjojen jälkeen tippuneet voivat vielä ilmoittautua täytesarjoihin, joten yli kahdensadan tiimin mentäneen kuitenkin.

Kahden turnauksen jälkeen sarjaa johtaa kahden voiton turvin selkeästi San Diego Dynasty, joten iso kysymys on löytyykö ”lohikäärmeelle” pysäyttäjää? Mikään muu joukkue ei ole pystynyt sijoittumaan neljän parhaan joukkoon molemmissa turnauksissa, joten Dynasty on saanut kivan piste-eron aikaan.

Nettilähetystä on viime turnauksissa ollut jonkin verran tarjolla suorana somekanavilla, mutta ratkaisupelit ovat yleensä sitten maksumuurin takana gosports.comissa. Faneille tiedoksi viime vuonna kentällä pientä paluuta tehnyt Oliver Lang on myös mukana Dynastyn pelaajarosterissa, joten turnauksessa saattanee olla mahdollista nähdä takavuosien tähteä jällään tositoimissa.

Linkkejä:

 

Tagit