Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1489
events: 1
images: 9033
youtube videos: 560
Files: 18
Groups: 1

Dynasty voittoon Teksasin NXL:ssä 2023

user image 1.05.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Voittoputki nyt kolmen turnauksen mittainen

Dynasty voittoon Teksasin NXL:ssä 2023

San Diego Dynasty nappasi jälleen voiton NXL:ssä, jossa tällä kertaa kisatiin Teksasissa. Loppuottelussa vastaan asettui tällä kertaa Houston Heat. Finaalimatsi oli varsin rikkonainen, molemmat joukkueet ottivat alussa rangaistuksia, mutta sillä lailla sopivasti vuorotellen, ettei eroa päässyt syntymään yli yhden pisteen. Varsinainen peliaika päättyi pistein 3-3, joten ratkaisu haettiin jatkoajalta. Siinä Dynasty jäi aloituksessa alivoimaan mutta pääsi parempiin asemiin, joka toi joukkueen kolmannen turnausvoiton putkeen pistein 4-3.

Lone Star Majorin pro-kärki:

  1. San Diego Dynasty
  2. Houston Heat
  3. Los Angeles Infamous
  4. San Antonio X-Factor

Dynasty on luonnollisesti kahdella voitolla myös sarjan kärjessä ja tilanne parani, kun edelliskierroksen kakkonen Tampa Bay Damage jäi tällä kertaa vähän kauemmaksi tuloksissa.

Lone Starin yllättäjäksi voisi kai sanoa AC Dieseliä, joka jäi lohkonsa viimeiseksi. Isolla panostuksella kasattu joukkue on nyt jäänyt kahdesti jatkopelien ulkopuolelle, ei varmasti sellaisia tuloksia joita ajateltiin. Toki tiimi tarvitsee aikaa hitsautuakseen yhteen, mutta ihan näin huonosti ei kai kukaan odottanut menevän.

Huono sää iski jälleen ja perjantain viimeiset pelit jouduttiin mahduttamaan lauantaille, mutta niin vain turnaus saatiin jälleen vietyä läpi ongelmista huolimatta.

Hidas kenttä


Finaalissa onneksi nähtiin kohtuullisesti pisteitä, mutta kenttälayout osoittautui varsin hitaaksi ja varsinkin sunnuntaina nähtiin piiiitkiä pisteitä. Snaken suojien asettelu mahdollisti myös perääntymisen ja sen lähelle keskustaan asetelluilta isoilta suojilta pystyi ampumaan vähän joka väliin, joten kaikkien liikkeiden piti olla varsin harkittuja. Omalla tavallaan tarkkaakin tarkempi pelaaminen mielenkiintoista, mutta kieltämättä viiden tai jopa kymmenen minuutin jumituspisteiden katsominen alkaa puuduttaa kun niitä tulee useampaan matsiin peräkkäin.

Leiska saatetaan nähdä myös SPBL:n ensimmäisellä kierroksella Vierumäellä, joten sillä matsien katsominen kannattaa jälkikäteenkin. Meillä toki pelataan bulkkilimitillä, joten sillä lailla pelit ovat erilaisia kuin rajoittamattomalla palloja pelattavassa jenkkisarjassa.

NXL:n jenkkisarja jatkuu kesäkuussa Pennsylvaniassa pelattavalla Mid-Atlantic Major-turnauksella.

Linkkejä:

 

Tags