Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1512
events: 1
images: 9478
youtube videos: 641
Files: 19
Groups: 1

Sissoksella avoin työpaikka

user image 18.02.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kauppa ja teollisuus
paintball.fi

Sissoksella avoin työpaikka

Tarjolla olisi vähän harvinaisempaa herkkua, eli Sissoksella valmistaudutaan tulevan kesäsesongin kiireisiin ja etsitään lisää työvoimaa Juvanmalmille Espooseen.


Sissoksen tiedote:

Espoo 17.2.2023

Paintball Sissos on Suomen suurin värikuulapeli-yritys. Toimintamme koostuu paintballpelien järjestämisestä PK-seudulla, Suomen laajimmasta paintball-verkkokaupasta, joka myy enenevissä määrin myös kansainvälisesti, sekä tukkukaupasta Itämeren alueella. Sissoksella on myyntiä säännöllisesti noin kymmeneen maahan ja vuosien mittaan olemme myyneet Paintball tuotteita noin 35 maahan. Edustamme maailman johtavia merkkejä sekä tuotamme tuotteita itse Pakistanissa, Taiwanissa ja Kiinassa sekä Euroopan maissa. Värikuulapelejä järjestämme ulkopelikentillä Helsingissä ja Espoossa sekä sisäpelikentällä Espoossa.

Haemme henkilöä tekemään värikuula-aseiden korjausta Espoon Juvanmalmille. Korjattava materiaali koostuu pelitoiminnassamme käytettävästä kalustosta, mutta mikäli taitoa on, myös asiakkaiden varusteista sekä takuuhuolloista.

Työ ei vaadi aiempaa kokemusta värikuula-aseista, mutta tekninen perusosaaminen ja ajattelu on välttämätöntä työstä suoriutumiseen. Opetamme tarvittaessa kaluston korjaamisen ja edustamamme tehtaat tukevat huoltotoimintaamme tarvittaessa neuvoin, ohjein ja koulutuksin. Olemme certifioitu huoltokeskus useille alan tuotteille. Seuraamme kalustomme kuntoa nettipohjaisella järjestelmällä ja tavoitteena pitkällä aikavälillä on kaluston ennakoiva huolto.

Myymälämme on avoinna arkisin klo 11–18, mutta aseiden korjauksen voi suorittaa pääosin myös muina aikoina omien mieltymystensä mukaan.

Jos olet kiinnostunut pelkästään aseiden korjauksesta, työtä on vaihtelevasti muutamista tunneista ylöspäin viikoittain. Halutessasi voit ottaa vastuullesi myös muita tehtäviä oman osaamistasosi mukaan pienessä ja kasvavassa organisaatiossamme, joka koostuu tällä hetkellä kolmesta kokopäiväisestä työntekijästä, sekä vajaasta kymmenestä osa-aikaisesta, joista pääosa on pelinvetäjiä.

Tälle keväälle haemme ensisijaisesti osa-aikaista työntekijää. Jos olet valmis työskentelemään monipuolisesti, pystymme tarjoamaan kesäksi kokopäiväisen (tai osa-aikaisen sinun tarpeesi mukaan) työn toukokuun alusta alkaen. Kokopäiväisestä vakituisesta työsuhteesta voimme keskustella kesän jälkeen, koska haluamme pitää hyvistä tyypeistä kiinni, jos sellaisen löydämme. Kokopäiväisiltä työntekijöiltä edellytämme työskentelyä myös lauantaisin ja iltaisin. Voit toki jatkaa osa-aikaisena jatkossakin, jos se elämäntilanteesi kannalta on sinulle paras vaihtoehto.

Kokopäiväisenä työnkuvaasi kuuluisi aseiden korjaamisen lisäksi pelinvetoa, mahdollisesti pelikenttien rakentamista ja suunnittelua, myyntiä (Suomi, Ruotsi, Baltia), varastotyöskentelyä, kaluston huoltoa, markkinointia, toiminnan kehittämistä, pelinvetäjien esimiehenä toimimista etc. riippuen omasta mielenkiinnostasi ja osaamisestasi. Sinun ei siis tarvitse, etkä saakaan, näitä kaikkia tehdä, mutta tiimimme on käynyt liian pieneksi työmäärään nähden ja siksi joudumme miettimään ja jakamaan töitä uudestaan.

B-ajokortti on suotava ja hyvä englannin kielen taito välttämättömyys työssä selviytymiseen. Hakemamme henkilö on ulospäin suuntautunut, myynti- ja markkinointihenkinen, eikä pelkää tarttua uusiin haasteisiin tai vaihtoehtoisesti pelkästään aseiden korjaamisesta kiinnostunut osa-aikainen työntekijä, joka voi olla introverttikin ja viettää mieluiten aikaansa aseiden parissa.

Työn voi tehdä normaalissa palkkasuhteessa, alihankkijana tai kevytyrittäjänä oman valintasi ja elämäntilanteesi mukaan.

 

Lisätietoja saa Paintball Sissoksen Yrittäjältä Tuure Toivolalta p. 044 515505 3 tai tuure.toivola@sissos.com

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla. Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse arkisin klo 9-19.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

 

Tags