Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1518
events: 1
images: 9716
youtube videos: 660
Files: 19
Groups: 1

Paintball Kellari avoinna Heinolassa

user image 2.01.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Seuratoiminta
paintball.fi

Kumikuulatreenausta talviajalle

Paintball Kellari avoinna Heinolassa

Päijät-Hämeen Paintball on ollut järjestämässä uutta sisäpelipaikkaa Heinolaan. Kumisten reball-kuulien kanssa treenaamiseen suunnatulla Paintball Kellarilla on samanlainen turffi kuin Vierumäen ulkokentällä ja kisakentiltä tuttuja ilmatäytteisiä suojia. Täysimittainen kenttä ei tietenkään ole, eli paikka soveltuu paremminkin erilaisten erikoistilanteiden treenaukseen ja tietysti slaidausharjoitteluun ja poppiammuntaan. Eikä tietysti pidä vähätellä sellaista yleistuntuman ylläpitoa lajiin talvikuukausina.

PH Paintballin puuhamies Tero Kettu kertoo, että seuran omat harjoitusvuorot pyörivät ja niihinkin voidaan ottaa joitain ulkopuolisia mukaan. Tammikuussa kokeillaan onko kiinnostusta kokonaan avoimia treenejä kohtaan, mutta tiimit voivat tietysti varata kokonaan omia vuoroja. Kauempaa tulijoille alueella on lähietäisyydellä myös yöpymismahdollisuus.

Reball-pelaamisen lisäksi järjestetään myös nuoremmille suunnattua geelikuulapelaamista sekä nerffausta.

Pelipaikka on Heinolassa Faneerin alueella, jossa ennen toimi vaneritehdas ja jonne on nyt syntynyt jo reilun parinkymmenen yrityksen keskittymä. Kentän naapurissa ovat mm. kuntosali ja NMKY:n korishalli.

Linkkejä:

Tags