Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1476
events: 1
images: 8670
youtube videos: 546
Files: 18
Groups: 1

DYE DLS

user image 29.11.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Tekniikka ja varusteet
paintball.fi

Sisuksissa uudenlainen Paragon Core

DYE DLS

World Cup-turnaus Floridassa toi kivasti tuoteuutuuksia ja niistä edukseen erottuu DYEn uusi värikuula-ase DLS. Ja kyseessä on nimenomaan uutuus eikä vuosimallipäivitys, täysin uusi koneisto DYEn M3:n ja DSR:n rinnalle. Hintaluokka on asetettu korkealle, eli mutkaa markkinoidaan kisakentille sinne terävimpään kärkeen.

DLS:n sisuksista löytyy alun perin Lurker Paintballin suunnittelema Paragon Core Bolt System, eli DYE on hankkinut sen patentin ja ilmeisesti koko firmankin hallintaansa. Spool-venttiililtähän se vähän näyttää, mutta toiminnassa on aidosti eroa muihin. Systeemi taitaa olla ensimmäinen, joka ei päästä lainkaan ilmaa hukkaan, vaan kaikki menee koneistosta piippuun pallon taakse.

Hieman yllättäen uutuus on nyt myynnissä limited editionina ilmeisesti viiden sadan kappaleen eränä. Panostus on kuitenkin kaikkiaan semmoinen että luulisi jatkoa tulevan, vain yksi erä jättäisi myynnin aika pieneksi. M3 ja DSR jäävät tällä tietoa myös jatkossa valmistukseen, eli DLS ei ole sillä lailla syrjäyttämässä muita.

Suomalaiselta kannalta kiinnostaa tietysti miten Paragon Core pärjää kevään ja syksyn kylmemmissä keleissä käytännössä. Videoita löytyy jo kivasti, toki hypetystä havaittavissa J.

Videoita:

 

Tags