Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1489
events: 1
images: 9039
youtube videos: 562
Files: 18
Groups: 1

Dynasty World Cupin voittoon 2022

user image 14.11.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Hurrikaanista huolimatta turnaus mallikkaasti läpi

Dynasty World Cupin voittoon 2022

San Diego Dynasty on lisännyt yhden turnausvoiton lisää pitkään listaan lyömällä Tampa Bay Damagen World Cupin finaalissa Floridassa pistein 7-1. Dynasty voitti kaikki turnauksen pelinsä ja otti sitten tämän kärkipaikan myötä myös sarjamestaruuden. Lisäksi voiton taisi tehdä erityisen makeaksi se, että Oliver Lang teki paluun joukkueen rosteriin ja myös pelasi keskikentällä tehokkaasti pitkästä tauosta huolimatta.

Kaikkiaan tapahtuma oli aikamoinen. Historiallisen suuri osallistujamäärä ja sitten etukäteen huoletti joudutaanko koko homma perumaan, kun hurrikaaniksi yltynyt Nicole-myrsky rantautui Floridaan. Sää pakotti onneksi jättämään pelit ”vain” torstaina pelaamatta. Säätöä ja perjantaina kaikki pyörähti sitten kuitenkin käyntiin ja turnaus saatiin kunnialla pelattua. Pro-sarjaan neljä uutta tiimiä mukaan euro- ja Etelä-Amerikan sarjoista, uudenlainen pelisysteemi jota jouduttiin vielä säätämään kun yksi pelipäivä jäi pois. Kaikki kuitenkin sujui aika kivasti ainakin nettilähetyksen perusteella, mutta tokihan kameroiden eteen tulevasta kentästä huolehditaan ensimmäisenä :).

Sunnuntain pro-peleissä nähtiin ensimmäistä kertaa koko peliajan mittainen piste Heatin ja X-Factorin neljännesfinaalissa ja siitä sitten 0-0 tuloksessa jatkoajalle. Naisten sarja sai ensimmäisen mestarinsa, The Heroinesin. Commander’s Cupissa taas kisasivat Yhdysvaltain eri aselajien joukkueet, joista finaalissa merijalkaväki vei voiton laivastosta.

Pro-sarjan pelisysteemiä muunneltiin lisäjoukkueiden vuoksi siten, että neljä kärkitiimiä, Dynasty, Tontons, Impact ja Heat pääsivät automaattisesti jatkopeleihin, muut joutuivat pelaamaan alkusarjan. Sekään ei ollut aivan normaali, kun torstai jäi pois, vaan alkusarjan pelien määrä putosi kolmeen. Suurin yllätys taisi olla Los Angeles Infamousin jääminen lohkonsa viimeiseksi kaikkien pelien häviön jälkeen. Toinen yllätys oli sitten Edmonton Impactin putoaminen neljännesfinaaleissa Tampa Bay Damagea vastaan. Uutta olivat myös jaetut palkinnot, voittajalle tällä kertaa 40.000 dollaria ja rahaa jaettiin kahdeksannelle sijalle saakka.

Linkkejä:

Tags