Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1499
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9237
Youtube-videot: 594
Tiedostot: 19
Ryhmät: 1

NXL:n World Cup 2022 viikonloppuna

user image 9.11.2022
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Jos sää sallii

NXL:n World Cup 2022 viikonloppuna

National Xball Leaguen kausi on päättymässä perinteiseen tyyliin Floridassa pelattavaan World Cupiin. Mukana on yli 500 joukkuetta eri puolilta maailmaa, joten turnauksesta on tulossa suurin koskaan paintballin historiassa. Tapahtuman yllä on kuitenkin iso kysymysmerkki, sillä trooppinen myrsky Nicole on nousemassa maihin Floridan niemimaalle torstaina juuri kun turnauksen pitäisi päästä käyntiin.

Ennustekarttojen perusteella myrsky olisi kulkemassa torstaina pahimmoilleen Kissimmeessä Orlandon lähellä sijaitsevan kisapaikan yli. Vaikka Nicole on luokiteltu myrskyksi eikä pahemmaksi hurrikaaniksi, niin vettä, tuulituhoja ja sähkökatkoksia on odotettavissa. Orlandon kansainvälinen lentokentän on ilmoitettu sulkeutuvan keskiviikkona kunnes sää paranee ja yli kolmeenkymmeneen rannikon piirikuntaan on määrätty hätätila sekä pakollisia evakuointeja.

Maihinnousun jälkeen myrskyn ennustetaan kääntyvän kohti pohjoista ja sen keskuksen ehtivän perjantaina jo Georgian osavaltion puolelle. Pelit tuskin menevät missään tapauksessa ihan aiotun aikataulun mukaan, lentojen vaikeutuminen joka tapauksessa aiheuttanee ongelmia osallistujille, järjestäjille ja tuomareille. Jos vauriot jäävät vähäisiksi, niin voisi kuvitella että turnaus päästään pelaamaan ainakin jossain muodossa.

Pro-sarjassa 24 joukkuetta


Jos pelaamaan päästään, niin pro-sarjassa on mukana normaalista kahdestakymmenestä joukkueesta poiketen 24 tiimiä. NXL:n varsinaisen pro-sarjan joukkueiden lisäksi mukaan tulee Euroopasta kolme, eli ranskalaiset Toulouse Tontons ja Paris Camp Carnage sekä Iso-Britanniasta Luck 15s Staffordshire. Etelä-Amerikkaa taas edustaa kolumbialainen Tsunami.

Sarjataulukon kärjessä on San Diego Dynasty ja lähimpinä uhkaajina Edmonton Impact, Houston Heat, Tampa Bay Damage ja San Antonio X-Factor.

Lisäksi pelataan myös naisten ja nuorten sarjat sekä Commander’s Cup, jossa pelaavat Yhdysvaltain armeijan, ilmavoimien, laivaston ja merijalkaväen joukkueet. Lisäksi pitäisi olla tulossa myös All Stars-peli, joka piti pelata edellisen turnauksen yhteydessä, mutta siirrettiin World Cupiin torstaille sääolosuhteiden vuoksi, mutta saattaapi jäädä nyt kokonaan pelaamatta.

Linkkejä:

 

 

Tagit