Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1404
events: 1
images: 7521
youtube videos: 475
Files: 18
Groups: 1

Paintball-maajoukkueen koitos alkaa torstaina

user image 14.09.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Alkusarjassa neljä matsia

Paintball-maajoukkueen koitos alkaa torstaina

Suomen miesten paintball-maajoukkueen pelit alkavat torstaina iltapäivällä Ranskassa Dreuxissa pelattavassa MM-turnauksessa. Kaikkiaan maajoukkueturnauksiin osallistuu 45 tiimiä miesten, naisten, yli 40-vuotiaiden ja nuorten U19 sekä U16-sarjoissa kahdeksastatoista eri maasta.

Koko torstaipäivä on varattu maajoukkueiden peleihin ja miesten turnauksessa pelisysteemiä on muutettu aiemmista kisoista poiketen mukavampaan suuntaan, nyt alkusarjassa joukkueille tulee neljä peliä kahden sijaan.

Suomen joukkue on saapunut tänään kisapaikalle ja kapteeni Miro Rainio kertoo, että vastaan tulevat Italia, Espanja, Moldova sekä USA. Kaikkiaan miesten turnauksessa on mukana kolmetoista maata, joten varsinaisia lohkoja ei ole, vaan joukkueiden vastustajat tulevat arvotusta kaaviosta. Jatkoon menee kuusi joukkuetta, joista kaksi parasta suoraan semifinaaliin ja sijoilta 3.-6. pelaavat vielä pudotuspelikierroksen.

Suomen pelien pitäisi alkaa torstaina paikallista aikaa klo 14:25, eli suomalaisittain 15.25:

maajoukkueenalkusarja2022.jpg

Kaksi ensimmäistä peliä pelataan keskuskentällä, joten ainakin niiden pitäisi tulla nettilähetykseen.

Maajoukkueiden jatkopelit ja finaalit pelataan perjantaina illalla, niiden aikataulu selviää vasta alkusarjan päätyttyä.

Linkkejä:

maajoukkue2022.png 

Kimmo Kainulainen
15/09/22 09:27:30 @kimmo-kainulainen:

Torstain streamiä:


Tags