Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1432
events: 1
images: 7147
youtube videos: 495
Files: 18
Groups: 1

Paintballin maajoukkueiden tryout heinäkuussa Vierumäellä

user image 23.06.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Maajoukkueiden kokoaminen alkaa

Paintballin maajoukkueiden tryout heinäkuussa Vierumäellä

Paintballin maajoukkuetoiminta pääsee jälleen vauhtiin Suomessakin vuoden tauon jälkeen, kun koronaepidemia on helpottanut ja kisaamaan päästään suhteellisen normaalisti. Tavoitteena ovat tietysti Ranskassa syyskuussa järjestettävät maajoukkueturnaukset. Toiminta alkaa avoimella tryout-tapahtumalla, jota valmistelevat tuttuun tyyliin päävalmentaja Aleksi Peltonen ja Miro Rainio.

Tryout järjestetään Vierumäellä PH Paintballin kentällä heinäkuun 23. päivänä lauantaina klo 11-15. Siitä eteenpäin joukkueita aletaan kasata ja treenata yhdessä turnauksen lähestyessä. Maajoukkueiden turnaus järjestetään samassa yhteydessä NXL:n European Championships-turnauksessa, joka pidetään Dreuxissa Ranskassa syyskuun 15.-18. päivinä.

Mikäli vain suinkin joukkueet saadaan kasaan, niin tavoitteena olisi saada tiimit kaikkiin sarjoihin. Helpoiten se onnistunee miesten ja yli 40-vuotiaiden joukkueiden kohdalla, muihin sarjoihin tarvitaan tietysti tarpeeksi kiinnostuneita.

Mestaruudet ratkaistaan kaikkiaan kuudessa eri sarjassa: miesten, naisten, yli 40-vuotiaiden, nuorten U19 ja U16. Lisäksi naisille on toinen sarja kolmen pelaajan joukkueilla, jolla pyritään saamaan mukaan uusia maita. Myös U16 pelataan kolmella, muut sarjat viidellä kenttäpelaajalla.

Linkkejä:

Tags