Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1360
events: 1
images: 9096
youtube videos: 441
Files: 18
Groups: 1

SPBL:n vuosikokouksen tuloksia 2022

user image 20.03.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Kierrospaikkakunnat selvillä

SPBL:n vuosikokouksen tuloksia 2022

Suomen Paintball-liiton alkuvuoden kokouksessa päätetään lakisääteisten asioiden lisäksi myös perinteisesti tulevan kisakauden suuntaviivoista, joten sillä lailla se on kotimaisen kisapeintin suunnannäyttäjä. Tiedottaminen alkukuun kokouksesta on vähän venynyt, joten jonkin verran on tainnut olla vääntöä myös sen jälkeen, jotta esim. kierrosten järjestämispaikat on saatu sovittua.

Aika perinteiseen malliin kuitenkin jatketaan, Lappeenrannan tullessa uutena järjestämispaikkana mukaan, joten siellä taidetaan laitta hihat heilumaan lumien sulaessa, että kenttä on hyvissä ajoin valmiina.

Erillisestä pelaajalisenssimaksujen keräämisestä luovutaan ja ne on leivottu suoraan sisään joukkueiden kausimaksuun, joka sitten nousee 1500 euroon. Tämä vähentää maksusuorituksia ja paperinpyöritystä, joten sillä lailla tervetullut uudistus. Toki pelaajalistat tiimit joutuvat varmaan tekemään entiseen malliin.

Potentiaalisesti isona juttuna on sitten liiton panostaminen rahoituksen hakemiseen. Ennen kokousta oli puhetta 25000 euron hakemuksesta, joten sellaisella rahalla saataisiin jo toimintaa kehitettyä, toivottavasti homma lähtee onnistuneesti käyntiin :).


Liiton tiedote:

LIITON VUOSIKOKOUKSESTA 2022


Puheenjohtajana jatkaa Jani Leskinen (Urho)
Hallituksessa: Kai Siltala(Dream Team), Panu Kujala(BOS), Jonathan Dahl(Vatos Locos), Niko Hyytiäinen(PH Paintball) ja uutena tulokkaana Petri Meuronen(Raakakone).

SPBLn rahastonhoitajana jatkaa Jarno Hiltunen (Dream Team),
lisenssivastaavana jatkaa Markku Nevala (Trivoga) ja tiedotusvastaava toimii Niko Hyytiäinen (PH Paintball)

Liiton jäsenseurojen vuosimaksu: 50€

PANKIN VAIHTO

Säästösyistä Liiton yhteistyö Nordean kanssa tuli päätökseen ja tilalle vaihdetaan Säästöpankki. Asiaa on valtuutettu hoitamaan liiton rahastonhoitaja Jarno Hiltunen.

RAHOITUSHAKEMUKSET

Liitto on valtuuttanut hallituksen jäsenen Petri Meurosen tuottamaan liiton toimintaa tukevia rahoitushakemuksia ja annetaan hänelle näitä asioita koskeva SPBL:ryn allekirjoitusoikeus.

KILPAKAUSI 2022

Liiton sarjoihin SM-liiga ja 1. Divisioona mahtuu maksimissaan 20 joukkuetta, jaettuna 8 joukkueen liigaan ja max 12 joukkueen divariin (mahdollisesti 2. divari jos joukkueita yli 10).

Kausimaksu kaikille joukkueille 1500 € (sisältää 500€ ilmoittautumismaksun sekä lisenssimaksut). (FI16 1140 3000 4116 89 – Suomen Paintball Liitto ry
Viesti: Joukkueen nimi + sarjataso). Kausimaksun eräpäivä 15.5

Kauden 2021 joukkueilla on etuoikeus osallistumiseen ja loput ilmoittautumisjärjestyksessä kunnes 20 joukkuetta on täynnä.

Mikäli tilaa on, voi joukkue ilmoittautua myös yksittäisille kierroksille hintaan 400 € per kierros.

TURNAUSPAIKAT

Kauden 2022 turnauspaikat;

La 11.6 Vierumäki

La 9.7 Kirkkonummi

La 6.8 Lappeenranta

La 10.9 Pirkkala

VAKUUTUS

Tarjolla on jälleen lajikohtainen vakuutus, jota liitto suosittelee lämpimästi mahdollisen loukkaantumisen varalle. Vakuutuksesta lisää myöhempänä.

TUOMARIKOULUTUS

Vuosittainen tuomarikoulutus tulee taas huhtikuussa sunnuntaina 24.4. klo 17-20 etäkokouksen muodossa. Osallistuminen tuomarikoulutukseen on maksutonta.

Koulutuksen läpikäyneet tuomarit saavat lisäkorvauksen tuomarointitehtävistä kaudella 2022.

Mikäli sinulla on lajia edistäviä ajatuksia, tapahtumia tai osaamista, ota yhteyttä hallituksen jäseniin.

Tervettä ja turvallista kautta 2022, joka on 29. SM-liigan kausi! (pelaajilta pelaajille vuodesta 1994)

Jani Leskinen
Liiton puheenjohtaja
045 154 9073

Tags