Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1360
events: 1
images: 9096
youtube videos: 441
Files: 18
Groups: 1

NXL Sunshine State kenttälayout 2022*

user image 24.02.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Uudet suojat ensikoitokseen

NXL Sunshine State kenttälayout 2022*

National Xball League on julkaissut Floridassa reilun kahden viikon päästä kauden 2022 aloittavan Sunshine State Major-turnauksessa käytettävän kentän layoutin. Mukaan on tätä kirjoittaessa ilmoittautunut yli 150 joukkuetta ja rekisteröinti on vielä auki maaliskuun alkuun saakka.

Turnauksessa käyttöön tulee ensimmäistä kertaa hieman uusiutunut suojasetti, jossa on mukana hieman pienemmät versiot isosta siivestä ja isosta tiilestä. Uudet tiilet pääsevätkin sitten reilusti käyttöön ja kuviin, sillä ne on sijoitettu tällä kertaa yhtenäiseksi rakennettavaan, voisiko sanoa aika perinteiseen snake-suojaan. Telttalaidan puolikenttä sen sijaan on tällä kertaa poikkeuksellinen, sillä sinne on rakennettu isompi yhdistelmä isoista siiveistä ja isosta tiilestä.

Alkuvuoden layoutit ovat aina vaihtoehtoina kotimaan sarjan aloitukseen, tosin ennen kotimaan ensimmäistä kierrosta ehtii ilmestyä vielä toinenkin Yhdysvaltain kenttä ja eurosarjan ensimmäinen leiska.

EDIT: Kenttäkuvat päivitetty uusiin (vasemmassa yläreunassa "Updated"), alkuperäisissä ainakin uuden pienemmän wingin paikka oli toisessä päässä kenttää asetettu väärin.

nxl2022sunshinelayout2.jpg

nxl2022sunshinelayout1.jpg

nxl2022sunshinelayout3.jpg

Kimmo Kainulainen
24/02/22 16:17:34 @kimmo-kainulainen:

Kenttäkuvat päivitetty uusiin (vasemmassa yläreunassa "Updated"), alkuperäisissä ainakin uuden pienemmän wingin paikka oli toisessä päässä kenttää asetettu väärin.


Tags