Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1432
events: 1
images: 7147
youtube videos: 495
Files: 18
Groups: 1

NXL:n eurokausi 2022 jää tyngäksi

user image 29.01.2022
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Koronan varjossa jatketaan

NXL:n eurokausi 2022 jää tyngäksi

National Xball League suunnittelee tälle vuodelle Eurooppaan kolmen turnauksen kautta, joka kuitenkin jää varsin tyngäksi. Kaksi turnausta nimittäin pelataan vain pro-joukkueilla, joten vain kauden päätöstä voinee sanoa normaaliksi turnaukseksi.

Yhdysvalloissa NXL:lle on tulossa jokseenkin normaali neljän major-turnauksen ja kahden open-turnauksen kausi, mutta Euroopassa suunnitelmia varjostavat koronan aiheuttamat epävarmuudet. Organisaatio pelännee, että turnauksia jouduttaisiin jälleen perumaan tai siirtelemään, kun rajoitukset saattavat vaihdella maasta toiseen suurestikin.

Systeemiä pidetään kuitenkin hengissä pro-joukkueiden tapahtumilla ja toivotaan että rajoitukset alkaisivat syksyllä olla lopullisesti ohi. Kausi on alkamassa toukokuun lopussa Saksassa Frankfurtin lähellä, sitten pelataan heinäkuun alussa Englannissa ja viimeisenä Pariisissa syyskuun puolivälissä.

Hyvänä uutisena Pariisissa järjestettävän turnauksen yhteyteen suunnitellaan sitten myös maajoukkueturnauksia, joten onnistuessaan tapahtumasta tullenee jälleen aikamoinen niin pelaaja- kuin joukkuemäärältään.

nxleurseason2022.jpg

Tags