Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1432
events: 1
images: 7147
youtube videos: 495
Files: 18
Groups: 1

Dynasty Windy Cityn voittoon

user image 20.09.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Hurjan nopea kenttä

Dynasty Windy Cityn voittoon

Viime vuoden World Cupin voittaja San Diego Dynasty on jälleen palannut voittokantaan vieden NXL:n Windy City Majorin voiton. Joukkue voitti turnauksen kaikki pelinsä ja finaalissa kaatui San Antonio X-Factor. Dynasty otti pari ensimmäistä pistettä ja X-Factorilla oli vaikeuksia päästä peliin mukaan, kun rangaistukset veivät matsin alkupuolella pisteitä. Lopun väkisinyrittäminen karahti sitten Dynastyn puolustukseen ja loppupisteet Dynastylle 7-4.

Windy City Majorin pro-kärki:

  1. San Diego Dynasty
  2. San Antonio X-Factor
  3. Los Angeles Infamous
  4. Baltimore Revo

Vähän liiankin nopea kenttä


Kenttälayout osoittautui erittäin nopeaksi ja yhteen viidentoista minuutin matsiin saatiin pelattua peräti 19 aloitusta, mikä lienee sarjan ennätys. Yli kymmenen pisteen matseja oli myös runsaasti ja niiden tuomien taukojen takia aikataulut venyivät pahasti. Perjantaina viimeiset pelit pelattiin aika pimeässä ja lauantaina pro:n alkusarjan viimeinen ottelupari jouduttiin siirtämään sunnuntaiaamuun. Sunnuntain finaalikin alkoi myöhässä, mutta päivänvaloa sentään riitti.

Yllättäjiä


Alkusarjan yllättäjä oli Columbus LVL, joka ennen Chicagoa oli kahdenkymmenen joukkueen sarjassa viimeisenä. Tiimi voitti kaikki alkusarjan pelinsä vieden mm. Edmonton Impactia, joten vahingossa jatkopaikka ei irronnut. Neljännesfinaalissa San Antonio X-Factor osoittautui sitten liian kovaksi vastukseksi, mutta LVL paranteli sarjatilannettaan hurjasti ja taisi olla ensimmäistä kertaa historiassaan sunnuntain jatkopeleissä.

Toinen yllättäjä oli Baltimore Revo, joka pääsi jatkopeleihin wildcard-paikalta, ollen siis lohkonsa kolmas. Joukkue pudotti playoffien ensimmäisellä kierroksella Edmonton Impactin ja neljännesfinaaleissa Houston Heatin, eli tämän kauden edellisturnausten voittajat, joten aikamoinen temppu sekin. Semifinaaleissa X-Factor sitten kuitenkin vei voiton.


NXL:n kausi päättyy Floridassa marraskuun toisella viikolla pelattavaan World Cupiin.

Linkkejä:

 

Tags