Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1337
events: 1
images: 9354
youtube videos: 440
Files: 18
Groups: 1

Suurpeli peruuntuu

user image 2.08.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Harrastepelit
paintball.fi

Koronarajoitukset kiristyneet

Suurpeli peruuntuu

Kiristyneet koronarajoitukset ovat valitettavasti johtaneet siihen että tulevalle lauantaille suunniteltu tämän vuoden Suurpeli peruuntuu. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella, johon Jämsäkin kuuluu, koronarajoitukset ovat nyt sellaiset, että yli 10 hengen sisätapahtumat ja yli 50 hengen ulkotapahtumat on kielletty, ellei sitten pystytä rajoittamaan liikkumista niin että tosiasiallisesti kontaktit jäisivät pois.

Peliä järjestävän Jämsän Paintballin Anssi Mennala kertoo, että neuvoteltuaan asiasta Jämsän kaupungin hallintoylilääkäri Unto Palosen kanssa päädyttiin pelin peruuttamiseen. Alueen nykyrajoitukset eivät estä normaalia paintball-pelitoimintaa, jossa pienryhmät pelaavat omissa porukoissaan eli nykykielessä ”kuplissaan.” Suurpelissä pelaajat tulevat ympäri Suomea ja pelin tiimellyksessä väkisinkin sekoittuvat, joten mahdollisuudet koronan leviämiseen kasvavat reilusti. Lisäksi kun pelaaminen tapahtuisi isoin osin kaupungin pikkurakennuksissa sekä Vajalla ja Kuivurissa, niin käytännössä lähikontaktien välttäminen olisi mahdotonta. Pelaamiseen tietysti kuuluu myös luonnostaan hengästyminen sekä huutaminen, mitkä ovat molemmat omiaan pahentamaan tartuntariskiä.

Viime vuonna kesälle parantunut tilanne mahdollisti Suurpelin järjestämisen kun rajoitukset helpottivat, toki silloinkin sääntöjä muokattiin niin että esim. lääkintämiessääntö jäi pois, joka vähensi pelaajien lähikontakteja. Nyt koronan deltavariantin nopea leviäminen on sitten pitänyt kesänkin tartuntaluvut korkeina, joka on johtanut rajoitusten kiristymiseen.

Pelin ilmoittautumislomakkeessa on kerätty infot siitä mitä tehdään jos tapahtuma joudutaan perumaan, lisäinfoja linkissä alla.

Himokselta mökin varanneet voivat siirtää varauksen ensi vuoteen tai toiseen ajankohtaan maksutta (lisäinfoja linkissä alla.)

Linkkejä:

 

Tags