Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1337
events: 1
images: 9354
youtube videos: 440
Files: 18
Groups: 1

Euro-NXL:n ilmoittautuminen auki

user image 29.07.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Saadaanko tapahtuma järjestettyä?

Euro-NXL:n ilmoittautuminen auki

Ranskassa syyskuussa järjestettäväksi aiottu NXL:n European Championships-turnauksen ilmoittautuminen on auki, mutta ei ole päässyt kunnolla vauhtiin. Eilen sulkeutuneen ensimmäisen hintaportaan jälkeen tätä kirjoittaessa ilmoittautuneita on 40 ja maksaneita vain seitsemäntoista, joten ilmassa taitaa olla epävarmuutta siitä saadaanko tapahtuma järjestettyä. NXL:n euroturnauksissa on yleensä kuitenkin kolminumeroinen määrä joukkueita ja kaikkien maajoukkueturnausten järjestäminen siihen päälle voisi onnistuessaan viedä luvut jopa päälle kahden sadan.

National Xball Leaguen Euroopan puolen tapahtumat jäivät viime vuonna kokonaan järjestämättä koronan vuoksi ja tämänkin vuoden tapahtumien määrää on pudotettu pikku hiljaa alaspäin niin, että nyt kalenterissa on vain European Championships. Ero on iso jenkkilään verrattuna, jossa NXL:n turnauksia on pystytty järjestämään oikeastaan ihan normaalivuoden malliin.

Ilmoittautumisaikaa on elokuun loppupuolelle saakka, mutta yleensä ensimmäinen hintaporras kertoo jo aika hyvin tilanteen. Osallistumismaksut ovat esim. Suomen kisahintoihin nähden korkeat ja reissu muutenkin sen verran isompi projekti, ettei mukaan lähtemisestä yleensä päätetä viime tinkaan. Toki turnaus on pitkästä aikaa ensimmäinen koronakriisin alun jälkeen, joten sillä lailla liikkeelle lähtö on varmasti varovaisempi.

Jos tapahtuma joudutaan perumaan niin se on aika isku koko Euroopan puolen ylimmän tason kisapeintille ja erityisesti paintballin maajoukkueturnauksien suhteen, niitä kun ei päästy viime vuonnakaan pelaamaan.

Linkkejä:

 

Tags