Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9096
Youtube-videot: 589
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

SM-liigan ja divisioonan avaus siirtyy Raumalle

user image 2.05.2021
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Säätöä

SM-liigan ja divisioonan avaus siirtyy Raumalle

Suomen Paintball-liiton kierrosten päivämäärämuutos on johtanut sitten muihinkin muutoksiin. Uuden päivämäärän vuoksi kierrospaikkoja on jouduttu säätämään siten, että ensimmäinen kierros pelataan Raumalla ja toinen Kirkkonummella.

Päivämäärän vaihdos on se pahempi ongelma, esim. vuorotyössä oleville muutos saattaa aiheuttaa aikamoista päänvaivaa. Varsinkin jos on joutunut jo kertaalleen vaihtamaan vuoroja ja nyt pitäisi käydä sama ruljanssi uusiksi.  

Nähtäväksi jää aiheuttavatko muutokset joukkueiden poisjääntejä sarjasta, mikä olisi aikamoinen sääli.


Liiton tiedote:

SPBL-hallitus on tullut päätökseen tiimien nopean mielipidekyselyn kautta siirtää 1.kierroksen turnauspäivänmäärää viikolla eteenpäin, koska 5.6 osuu monen turnaukseen osallistuvan pelaajan kohdalla koulujen valmistujaisjuhlien kanssa samalle ajankohdalle.

Lähtökohtaisesti liitto ei lähde ”kilpailemaan” ihmisten ajankäytöstä muiden yleisten päivänmäärien kanssa, jotka saattaisi mennä päällekäin niinkuin nyt on vahingossa käynyt.

1.kierroksen uusi turnauspäivänmäärä on lauantai 12.6.2021.

Päivänmäärämuutosten osalta järjestäjien haasteista johtuen joudutaan myös vaihtamaan turnauspaikkoja, ja uudet paikat ovat;

  1. La 12.6. Rauma
    2. La 3.7. Kirkkonummi
    3. La 14.8. Vierumäki
    4. La 11.9. ilmoitetaan 12.6

 

Tagit