Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1298
images: 8480
youtube videos: 487
Files: 11
Groups: 1

NXL peruuttaa tammikuun 2022 Champions Cupin

user image 21.04.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Syynä Euroopan turnausten epävarmuus

NXL peruuttaa tammikuun 2022 Champions Cupin

National Xball League on päättänyt peruuttaa ensi vuoden tammikuulle aiotun ensimmäisen Champions Cupin, jota aika yleisesti on kutsuttu myös Super Cupiksi. Ideana oli kerätä edellisvuoden eri puolilta maailmaa parhaiten sijoittuneet joukkueet yhteen ja löytää sitä kautta mestareiden mestari.

Yhdysvalloissa turnauskausi on jo päässyt käyntiin ja vaikuttaisi siltä että rokotusten ansiosta rajoitukset poistuvat niin, että kausi saadaan pelattua normaalisti. Sen sijaan syyksi mainitaan Euroopan turnausten järjestämisen epävarmuus.

NXL:n eurokaudessa piti olla kolme turnausta, mutta niistäkin pudotettiin jo yksi pois aiemmin. Nyt siis tämän perusteella vaikuttaisi että loppujen kahdenkin järjestäminen on vielä epävarmaa. Brittein saarilla rokotukset ovat edenneet mannermaahan verrattuna vauhdilla, joten siellä pelaaminen heinäkuussa tuntuisi todennäköisemmältä, mutta isoksi kysymykseksi nousee miten eri maiden väliset matkustusrajoitukset alkavat lieventyä.

Champions Cupin kansainvälisyyden idea vesittyisi varsin tehokkaasti, jos paikalla olisi vain jenkkitiimejä, joten sen puoleen peruutus on varsin perusteltu. Suunnitelmat siirtyvät sitten tapahtuman järjestämiseen tammikuussa 2023.

Tags